Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Λίνος Χρυσικόπουλος: «Η χημεία βελτιώνεται με το χρόνο και γινόμαστε καλύτεροι»

Λίνος Χρυσικόπουλος: «Η χημεία βελτιώνεται με το χρόνο και γινόμαστε καλύτεροι»

Χρυσικόπουλος, Εθνική ανδρών

Η Εθνική ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της για τα παράθυρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και οι παίκτες μίλησαν σήμερα στους εκπροσώπους του Τύπου. Ένας εξ αυτών και ο Λίνος Χρυσικόπουλος, ο οποίος εκτός από τους παίκτες που έχουν κληθεί μίλησε και για την παρουσία των Ντικούδη και Ζήση σε άλλο πόστο πλέον.

Αναλυτικά:

Για τη διαδικασία των παραθύρων: «Είναι μια γνώριμη πλέον διαδικασία για τα περισσότερα παιδιά πλέον. Έχουμε το ευτύχημα να έχουμε και νέα πρόσωπα που θα δώσουν ποιότητα και ενέργεια. Ξέρουμε λόγω της εμπειρίας που έχουμε αποκτήσει τι να κάνουμε. Είναι παιχνίδια ιδιαίτερων συνθηκών. Να εκμεταλλευτούμε το διάστημα που έχουμε μπροστά μας και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι

Για τη χημεία της ομάδας: «Η χημεία βελτιώνεται με το χρόνο και από τη στιγμή που περνάμε εργατοώρες περισσότερες κάθε φορά μέσα στο γήπεδο, σίγουρα γινόμαστε καλύτεροι»

Για την παρουσία των Ντικούδη – Ζήση: «Είναι δύο παρουσίες που μας εμπνέουν και θέλοντας και μη πιστεύω όταν βρίσκονται μέσα στο γήπεδο όλοι προσπαθούν λίγο παραπάνω. Και μόνο η παρουσία τους για εμάς αποτελεί κίνητρο για να είμαστε καλύτεροι Και δεν περιορίζεται στη φυσική παρουσία η συμβολή τους, αλλά μας βοηθούν σε πολλά πράγματα».

Για τη γραμμή των ψηλών: «Έχουμε παίκτες στη ρακέτα. Θεωρώ ότι έχουμε καλά κορμιά. Και ο Βασίλης (Καββαδάς) είναι πολύ υπολογίσημη μονάδα και ο Γόντικας έχει κάνει άλματα βελτίωσης και ο Αγραβάνης μπορεί να καλύψει δύο θέσεις εύκολα. Είμαστε καλοί σε αυτό το κομμάτι. Από εκεί και πέρα οι Βρετανοί έχουν καλές μονάδες στη ρακέτα, αλλά όχι τέτοιες ώστε να προκαλούν άγχος ή φόβο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…