Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Λαύριο – ΑΕΚ: Οι αριθμοί του αγώνα [pic]

Λαύριο – ΑΕΚ: Οι αριθμοί του αγώνα [pic]

Λαύριο ΑΕΚ

Μετά τις υποχρεώσεις τους για την 4η αγωνιστική του BCL, Λαύριο Megabolt και ΑΕΚ θα συναντηθούν το Σάββατο (20/11, 20:00) στο τελευταίο παιχνίδι, της πρώτης μέρας της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Πρόκειται για δύο ομάδες της τελικής τετράδας του περσινού Πρωταθλήματος που προέρχονται από δύο διαδοχικές ήττες.

Το Λαύριο Megabolt που είναι στο 4-3, ηττήθηκε εντός από τον Ιωνικό HNC Revolution και εκτός έδρας από τον Κολοσσό H Hotels σημειώνοντας 59 πόντους και στα δύο παιχνίδια. Η ΑΕΚ ηττήθηκε εντός από τον Κολοσσό H Hotels και εκτός έδρας από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, για να βρεθεί στο 3-4.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Το Λαύριο Megabolt κατάφερε να κάνει το 2/2 στα ματς της περσινής σεζόν και με αυτό μάζεψε τη διαφορά στα αποτελέσματα των αγώνων με την ΑΕΚ. Η «Ένωση» ήταν η νικήτρια των οχτώ από τους 11 αγώνες με το Λαύριο Megabolt για τη Stoiximan Basket League, φεύγοντας με το διπλό στις τέσσερις από τις έξι επισκέψεις της στην έδρα του αντιπάλου της.

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της περσινής Stoiximan Basket League, το Λαύριο Megabolt έφτασε στην επικράτηση με 78-70, έχοντας κορυφαίους δύο παίκτες που βρίσκονται και στο φετινό ρόστερ του. Ο Τάισον Κάρτερ είχε 19 πόντους και ο Βασίλης Μουράτος 15 με πέντε ασίστ. Για την ΑΕΚ ο Γιανίκ Μορέιρα έκανε θραύση στις δύο ρακέτες με 30 πόντους, 13/18 δίποντα, οχτώ ριμπάουντ και 37 ranking.

Σύνολο
Λαύριο Megabolt – ΑΕΚ 3-8

ΜΕ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT

Λαύριο Megabolt – ΑΕΚ 2-4

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΚΟΡΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ

2019-20: Λαύριο Megabolt – ΑΕΚ 60-73 (Κιθ Λάνγκφορντ 33 πόντοι για την ΑΕΚ)

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Λαύριο

* Οχτώ πόντους χρειάζεται ο Βασίλης Μουράτος για να γίνει ο δεύτερος παίκτης του Λαυρίου Megabolt μετά τον Τζαμάλ Νίξον, που θα φτάσει τους 600.

+ Το Λαύριο Megabolt είναι η μόνη ομάδα μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ που έχει μέσο όρο 20+ εύστοχων διπόντων στο φετινό Πρωτάθλημα.

– Το Λαύριο Megabolt παίρνει τους λιγότερους πόντους από κάθε άλλη ομάδα από την περίμετρο. Έχει μέσο όρο 6,71 εύστοχων σουτ τριών πόντων ενώ εκτελεί παράλληλα με το χαμηλότερο ποσοστό μεταξύ των 13 ομάδων της κατηγορίας (27,49%).

ΑΕΚ

* Το πρώτο αμυντικό ριμπάουντ του Δημήτρη Μαυροειδή θα τον καταστήσει τον 13ο παίκτη στην ιστορία της ΑΕΚ στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα που θα φτάσει τα 300.

+ Δύο από τις τρεις πρώτες ομάδες της κατηγορίας στα κοψίματα θα κοντραριστούν σε αυτό το παιχνίδι. Η ΑΕΚ έχει τον τρίτο μεγαλύτερο μέσο όρο (4) και το Λαύριο Megabolt τον δεύτερο (4,14) πίσω μόνο από τον Ηρακλή (4,33).

– Στον αγώνα του Σαββάτου θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες που παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη αδυναμία στα ριμπάουντ. Η ΑΕΚ έχει τον μικρότερο μέσο όρο, 34,29 έναντι 34,71 του Λαυρίου Megabolt.

Lavrio AEK ARITHMOI

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…