Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Λαρεντζάκης σε ebasket.gr και Overfm 104.9: «Δουλεύουμε με συγκέντρωση, δύσκολο με τη Ζενίτ» [audio]

Λαρεντζάκης σε ebasket.gr και Overfm 104.9: «Δουλεύουμε με συγκέντρωση, δύσκολο με τη Ζενίτ» [audio]

Λαρεντζάκης

Στην άνετη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, ο Λαρεντζάκης έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Ο Κύθνιος γκαρντ, συνεισέφερε στην ομάδα του πολύ ενέργεια και δυναμικές άμυνες. Από στατιστικής άποψης, ο Έλληνας άσος, είχε 13 πόντους με 1 δίποντο, 3/5 τρίποντα (το ένα πολύ μακρινό) και 2/2 βολές.

Αμέσως μετά το ματς, ο Λαρεντζάκης μίλησε στον OverFM 104.9 και το ebasket.gr, τόσο για το παιχνίδι, όσο και για την ομάδα του γενικότερα. Όπως είπε, η ομάδα του διακρίνεται από σαφείς ρόλους και υψηλού επιπέδου συγκέντρωση μέσα στο παιχνίδι. Τέλος αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τη Ζενίτ, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12/11 στην Αγία Πετρούπολη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης:

Για το ματς με το Περιστέρι: «Στην ενέργεια και την άμυνα που παίξαμε. Θεωρώ ότι ήταν πολύ σημαντικό για την διάρκεια του παιχνιδιού. Το Περιστέρι είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και ανταγωνιστική στο γήπεδό της. Ήμασταν προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να πάρουμε από νωρίς τη διαφορά».

Για τη μετάβαση από τη Euroleague στη Basket League: «Εύκολο είναι. Η ομάδα έχει δουλέψει, έχει βρει τους ρόλους της. Έχουμε αρκετό ταλέντο και επίπεδο. Σίγορα υπάρχει κούραση, αλλά σε κάθε ματς δουλεύουμε, με συγκέντρωση και παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για το παιχνίδι με τη Ζενίτ: Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ζενίτ. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα πάμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αν και ακόμα είναι νωρίς να μιλάμε για αποτέλεσμα».

Για το ρόλο του στον Ολυμπιακό: «Είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου, όπως και όλοι οι παίκτες. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να βγει ο καθένας μπροστά και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τη νίκη».

larentzakis
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάλης με το δημοσιογράφο του ebasket.gr Αναστάση Κατσαβό
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…