Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Λαρεντζάκης: «Πρέπει να ξεχάσουμε τη Ζενίτ, κοιτάμε πάντα το επόμενο ματς»

Λαρεντζάκης: «Πρέπει να ξεχάσουμε τη Ζενίτ, κοιτάμε πάντα το επόμενο ματς»

Ολυμπιακός

Να αφήσει πίσω του άμεσα την ήττα από την Ζενίτ στην Ρωσία τόνισε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πως πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στο προσωπικό του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο άσος των Πειραιωτών υπογράμμισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει πάντα να κοιτάζουν το επόμενο παιχνίδι τους, το οποίο είναι το αυριανό (14/11) κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Λαρεντζάκης στάθηκε επίσης στον προπονητή των Θεσσαλονικιών, Άρη Λυκογιάννη, ο οποίος τον είχε αναδείξει στη συνεργασία τους στον Κολοσσό Ρόδου.

Αναλυτικά το blog του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους!

Προερχόμαστε από ένα αποτέλεσμα που δεν μας άρεσε. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι στην Αγία Πετρούπολη κόντρα στην Ζενίτ. Δυστυχώς δεν δείξαμε την απαραίτητη συγκέντρωση και δεν παίξαμε την άμυνα που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε και θέλουμε.

Παρόλα αυτά θα πρέπει να το ξεχάσουμε άμεσα. Το έχω ξαναπεί και θα συνεχίσω να το λέω… Δεν στεκόμαστε ούτε στις νίκες, αλλά ούτε στις ήττες. Έχουμε δύσκολη συνέχεια και πάντα πρέπει να κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι.

Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δυνατό ματς με τον ΠΑΟΚ, που διαθέτει καλό ρόστερ και είναι καλοδουλεμένη ομάδα. Παίζουμε στην έδρα μας και ελπίζω πως θα έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο μας που πάντα μας δίνει εξτρά ώθηση.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να βγάλουμε αντίδραση στο παρκέ μετά την ήττα από τη Ζενίτ, να παίξουμε συγκεντρωμένα, να ακολουθήσουμε το πλάνο του κόουτς και να μην αφήσουμε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό μας.

Όπως είπα και πριν ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, όμως, θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στον προπονητή του, τον Άρη Λυκογιάννη. Είναι ο κόουτς που με ανέδειξε, με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο και πραγματικά του χρωστάω πολλά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…