Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Λαλιώτης στον OVER FM 104,9: «Δεν είναι κριτήριο για τον Πρίφτη το ματς με τον Ολυμπιακό»

Λαλιώτης στον OVER FM 104,9: «Δεν είναι κριτήριο για τον Πρίφτη το ματς με τον Ολυμπιακό»

Πρίφτης

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Ηλίας Λαλιώτης, μίλησε για τη νέα ήττα της ομάδας του κόουτς Πρίφτη, στον αέρα του OVER FM 104,9. Ο δημοσιογράφος σχολίασε την εικόνα των «πράσινων» αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που πλησιάζει.

Ο Ηλίας Λαλιώτης τόνισε πως επικρατεί ένα μπέρδεμα στην ομάδα, τόσο όσον αφορά τον προπονητή, όσο και από την πλευρά τον παικτών. Υπογράμμισε πως παρά το σχετικά μικρό μπάτζετ του Παναθηναϊκού, η ομάδα θα έπρεπε να παρουσιάζει καλύτερη εικόνα. Επιπλέον, αναφέρθηκε στον Νέντοβιτς και στη λανθασμένη απόφαση να μη χρησιμοποιηθεί στο τέλος του αγώνα με την Ούνικς Καζάν.

Όσον αφορά τον Γιόγκι Φέρελ, πιστεύει πως ο Αμερικανός πρέπει να παίζει στη Basket League για να βρει ρυθμό και εκτίμησε πως σύντομα θα αυξηθεί ο χρόνος του, όπως και μερικών νέων παικτών. Μίλησε για τη σημασία του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος ενδέχεται να οδηγήσει σε αλλαγές. Ωστόσο, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν αναμένεται να επηρεαστεί, μιας και δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής του.  Τέλος, ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» υποστήριξε πως ήταν σοκ για τον Χεζόνια οι αποδοκιμασίες του κόσμου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Φασούλας: «Κύριε Βρούτση πάρτε θέση»

Ο Παναγιώτης Φασούλας καλεί τον υπουργό να φέρει ισονομία στο μπάσκετ. Ο συνδυασμός «Πρώτα…