Κεντρική Elite League Κουρουζίδης: «Αναλαμβάνω την αποκλειστική ευθύνη»

Κουρουζίδης: «Αναλαμβάνω την αποκλειστική ευθύνη»

Φίλιππος

Ο Φίλιππος γνώρισε την εντός έδρας ήττα από το Παγκράτι με 55-51 και ο προπονητής του Χριστόφορος Κουρουζίδης ανέλαβε την ευθύνη για το αποτέλεσμα αυτό.

«Κάναμε μια κακή ήττα, κακή όχι όσο αφορά στον αντίπαλο, αλλά το βασικό στόχο που έχουμε φέτος, που δεν είναι άλλος από την αποφυγή των play outs. Το Παγκράτι είναι μια ιδιαιτέρως μαχητική ομάδα που θα μπορούσε πολύ εύκολα να είναι ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα αν είχε κερδίσει τα 2 παιχνίδια που κρίθηκαν στο καλάθι, συνεπώς εμείς σίγουρα δεν περιμέναμε ότι θα έχουμε ένα εύκολο απόγευμα.

Δυστυχώς τίποτα σχεδόν δεν λειτούργησε καλά στην επίθεση. Οι κλειστές άμυνες του Παγκρατίου μας έβγαλαν εκτός ρυθμού και ενώ είχαμε πολλές ευκαιρίες να πάρουμε κεφάλι στο σκορ ή να διευρύνουμε τις μικρές διαφορές που κερδίσαμε κατά διαστήματα, αυτό δεν έγινε ποτέ.

Θεωρώ πως η πολύ καλή προσπάθεια που έχει γίνει φέτος από τη διοίκηση και από τους αθλητές, αξίζει να είναι πετυχημένη και είμαι βέβαιος πως θα είναι πετυχημένη. Έχουμε εξαιρετικούς αθλητές και χαρακτήρες και υπάρχει χρόνο για να το αποδείξουν. Πάντα επίσης όμως υπάρχουν και οι ευθύνες. Την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για τη χθεσινή μας επιθετική απόδοση, έχω εγώ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…