Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Κούινσι Έισι: «Είμαι ενθουσιασμένος και «πεινασμένος», ζω με την ενέργεια του κόσμου» [vid]

Κούινσι Έισι: «Είμαι ενθουσιασμένος και «πεινασμένος», ζω με την ενέργεια του κόσμου» [vid]

Έισι Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε πριν λίγες ώρες τον Κουίνσι Έισι, που έφτασε στη χώρα μας για λογαριασμό του. Ο Αμερικανός άσος κανονικά θα ερχόταν στις 20.05 την Πέμπτη 11/11. Ωστόσο η πτήση του από τις ΗΠΑ έιχε πολύωρη καθυστέρηση με αποτέλεσμα να χάσει την ανταπόκριση από την Κωνσταντινούπολη. Έτσι, αφίχθη την Παρασκευή 12/11 το πρωί στη χώρα μας και έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κουίνσι Έισι:

«Είμαι ενθουσιασμένος. Τον τελευταίο καιρό δεν είχα κάποια ομάδα, αλλά πέρασα χρόνο με την οικογένεια μου, αλλά είμαι «πεινασμένος» να κερδίσω τίτλους»

Για τον Ντόρσεϊ και την προσαρμογή του: «Ο Τάιλερ είναι αδερφός μου, πιστεύω ότι θα με βοηθήσει. Θα μου πάρει λίγο καιρό να προσαρμοστώ, αλλά στο τέλος της ημέρας μιλάμε για μπάσκετ, οπότε είμαι έτοιμος να είμαι ανταγωνιστικός και να βοηθήσω».

Το μήνυμα του προς του οπαδούς του Ολυμπιακού:

«Είμαι ενθουσιασμένος και πραγματικά νιώθω την αγάπη και το πάθος τους. Είμαι ένας παίκτης που ζει με την ενέργεια του κόσμου και ελπίζω να τους δώσω πολλές στιγμές ευχαρίστησης και νίκες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…