Κεντρική Basket League Άρης Κέλι: «Δεν με ενδιαφέρουν τα στατιστικά αλλά να κερδίζει ο Άρης»

Κέλι: «Δεν με ενδιαφέρουν τα στατιστικά αλλά να κερδίζει ο Άρης»

Κέλι

Ο Τζέιμς Κέλι έδωσε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης όπου τόνισε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να κερδίζει ο Άρης. Ο άσος των «κιτρίνων», στέφθηκε MVP της αγωνιστικής για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική εβδομάδα. Στο παιχνίδι κόντρα στον Ηρακλή, πέτυχε 29 πόντους και 11 ριμπάουντ, όντας κυριολεκτικά «σεληνιασμένος» και ασταμάτητος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τζέιμς Κέλι στον Yellow Radio 101,7 :

Αρχικά για το ότι κατέκτησε τον τίτλο του MVP της αγωνιστικής και πάλι:
Σε κάθε παιχνίδι μπαίνω για να κάνω ότι μπορώ, να δίνω νίκες στην ομάδα, τα στατιστικά δεν είναι αυτό που με ενδιαφέρει, αλλά το να κάνω την ομάδα να κερδίζει.

Για την προσαρμογή του:
Ήταν πολύ εύκολο, ήθελε πολύ αποφασιστικότητα και να είμαι συγκεντρωμένος. Οι προπονητές μου με βοηθάνε, όπως και το να παρακολουθούμε βίντεο από τις αντίπαλες ομάδες, νομίζω ότι προσαρμόστηκα γρήγορα και καλά.

Για το «συγνώμη» που ζήτησε από τον κόσμο μετά από μία λάθος πάσα στην παράταση:
Νομίζω ότι ο κόσμος είναι τόσο σημαντικός όσο οι συμπαίκτες μου, μας δίνουν ενέργεια και τους δίνουμε ένα καλό παιχνίδι. Οπότε όταν κάνω ένα λάθος σε μία σημαντική στιγμή δεν είναι αυτό που θέλουν να κάνω, θέλουν να κάνω καλές επιλογές. Όταν εγώ, ένας από τους μεγαλύτερους, ένας παίκτης που θέλει να ηγηθεί, κάνω λάθος, τότε οφείλω μία συγνώμη.

Για το αν υπήρχε άγχος στο ημίχρονο δήλωσε ο Κέλι:
Δεν φοβήθηκα, απλά ήθελα να βάλω σε μία σειρά τις σκέψεις της ομάδας. Μπήκαμε στο ημίχρονο, είπαμε ότι έχουμε ένα νέο ημίχρονο και πρέπει να κάνουμε τα πράγματα σωστά, να κάνουμε καλή άμυνα. Δεν φοβήθηκα καθόλου όμως, ήξερα ότι θα τα καταφέρουμε, πίστευα στους συμπαίκτες μου και τους προπονητές.

Για τον Κάουαν:
Ο Άντονι είναι ένας νεαρός παίκτης με πολλές δυνατότητες, έχει κίνητρο και προσπαθώ και εγώ αν τον βοηθήσω να έχει αυτοπεποίθηση, ξέρει πότε πρέπει να σκοράρει, πότε να πασάρει, προσπαθεί να καταλάβει ακόμη την υπερ-ατλαντική ζωή βέβαια, θα του χρειαστεί κάποιος χρόνος. Το σημαντικό κομμάτι είναι ότι μπορεί να κάνει μόνο βήματα μπροστά, όχι βήματα πίσω.

Για τον Κλόμπουτσαρ:
Ήρθε και έπαιξε με δύο προπονήσεις, βρήκε τον ρόλο του πάρα πολύ γρήγορα και θα γίνει ακόμη καλύτερος. Είναι ένας έμπειρος και καλός παίκτης, θα δώσει σημαντικά πράγματα στην ομάδα.

Για τον Μαρμπλ:
Eίναι καλός μου φίλος, προπονούμασταν μαζί, παίζαμε παιχνίδια. Μίλησα μαζί του, μου είπε ότι αγάπησε την ομάδα, είναι καλή ευκαιρία για την καριέρα μου και είναι μία πολύ καλή επιλογή για εμένα και την οικογένεια μου.

Για την ζωή στην Θεσσαλονίκη και την οικογένεια του:
Μας αρέσει να βλέπουμε νέα πράγματα, να βλέπουμε την κουλτούρα, τα αξιοθέατα, το φαγητό.

Για τον Ρόι Τάρπλεϊ δήλωσε ο Κέλι:
Είναι τιμή μου να με παρομοιάζουν με έναν τόσο μεγάλο μπασκετμπολίστα, όπως ο Ρόι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/3)

Τα «φώτα» στην Ιταλία και τον Παναθηναϊκό «Πλούσιο» είναι και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγρ…