Κεντρική Basket League Καμπούρης: «Η μεγάλη νίκη επί του Λαυρίου, η «χημεία» και η ψυχολογία»

Καμπούρης: «Η μεγάλη νίκη επί του Λαυρίου, η «χημεία» και η ψυχολογία»

Καμπούρης, Κολοσσός

Ο Νίκος Καμπούρης γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ για τον Κολοσσό και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα.

Αναλυτικά:

«Ερχόμαστε από άλλη μία μεγάλη νίκη, μέσα στην έδρα μας, απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, όπως είναι το Λαύριο. Θεωρώ πως ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις μας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, κυρίως με βάση τη διάρκεια που καταφέραμε να έχουμε μέσα στο παιχνίδι. Επίσης, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον κόσμο μας που είχε την πιο εντυπωσιακή, μέχρι τώρα, παρουσία του στο γήπεδο και μας βοήθησε πάρα πολύ.

Το πρωτάθλημα μας δεν αφήνει πολλά περιθώρια να επαναπαυτούμε όμως. Ακολουθεί άλλος ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος αυτή την εβδομάδα και μάλιστα εκτός έδρας, στην Πάτρα.

Ο Προμηθέας είναι μια ομάδα που αγωνίζεται στο Eurocup, έχει πολύ γεμάτο ρόστερ και πολύ έμπειρους παίκτες. Αυτό, τον κάνει να βρίσκεται σταθερά ψηλά τα τελευταία χρόνια και να είναι ένας πολύ καλός και δυνατός αντίπαλος.

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη χημεία που έχουμε αρχίσει να χτίζουμε μέσα από τα παιχνίδια και την ψυχολογία που μας έχουν δώσει οι νίκες μας, ώστε να φύγουμε για άλλη μια φορά χαρούμενοι από το γήπεδο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…