Κεντρική Basket League Ηρακλής: Μια αγωνιστική κεκλεισμένων και πρόστιμο

Ηρακλής: Μια αγωνιστική κεκλεισμένων και πρόστιμο

Ηρακλής

Ο Αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε στην ΚΑΕ Ηρακλής ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο. Ο λόγος αυτής της απόφασης είναι η προσωρινή διακοπή στο πρόσφατο ματς με τον απόλλωνα στο Ιβανώφειο.

Άσχημα τα πράγματα για τον «Γηραιό», καθώς χθες έμαθε πως του επιβλήθηκε αφαίρεση τριών βαθμών λόγω της μη εξασφάλισης πιστοποιητικού συμμετοχής. Τώρα έρχεται αυτό και δεν θα έχει τον κόσμο του στο πλευρό του στο ματς με τον Ιωνικό στις 21/11 για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

1) Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ HΡΑΚΛΗΣ 2017) για επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο εξαιτίας των οποίων διακόπηκε ο αγώνας προσωρινά, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ 1926 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» (δ.τ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 7-11-2021.

2) Επιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ HΡΑΚΛΗΣ 2017) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο για υβριστικό σύνθημα μη ιδιαίτερης βαρύτητας με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, για τον ως άνω αγώνα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΔΕΑΒ: Πρόστιμο 20.000 ευρώ σε Λαρεντζάκη και Λεσόρ

 Πρόστιμο 20.000 ευρώ από τη ΔΕΑΒ σε Λεσόρ και Λαρεντζάκη για το επεισόδιο μετά από το Gam…