Κεντρική Basket League Ηρακλής: Επιστροφή στις προπονήσεις με Κουζέλογλου

Ηρακλής: Επιστροφή στις προπονήσεις με Κουζέλογλου

Κουζέλογλου

Ο Ηρακλής επέστρεψε στις προπονήσεις και ο προπονητής του, Κώστας Μέξας, έχει τελικά στη διάθεση του τον Γιάννη Κουζέλογλου, ο οποίος δεν ακολούθησε τελικά την αποστολή της εθνικής στο Νικούκαστλ. Το πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε και ο Δημήτρης Σταμάτης,  ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού.

Ωστόσο, οι Ράιαν Τέιλορ (διάστρεμμα) και Δημήτρης Χαριτόπουλος (θλάση) έκαναν ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος και στη συνέχεια ακολούθησαν ατομικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

«Στο γήπεδο επέστρεψαν σήμερα (24/11) οι παίκτες του Ηρακλή, μετά το τετραήμερο ρεπό, που τους έδωσε η τεχνική ηγεσία. Οι “κυανόλευκοι” προπονήθηκαν δυο φορές, πρωί και απόγευμα στο Ιβανώφειο, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό (05/12, 20:00, ΕΡΤ3), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Στη διάθεση του Κώστα Μέξα βρέθηκε και ο Γιάννης Κουζέλογλου, ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή της Εθνικής Ανδρών στο Νιουκάστλ. Ο Ράιαν Τέιλορ και ο Δημήτρης Χαριτόπουλος συμμετείχαν σ’ ένα μέρος του ομαδικού προγράμματος και μετά έκαναν ατομικό. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο (25/11), με μια απογευματινή προπόνηση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…