Κεντρική Διεθνή Fiba Europe Cup Ιωνικός: Θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες του στην Ευρώπη

Ιωνικός: Θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες του στην Ευρώπη

Μουράτος

Ο Ιωνικός θα αντιμετωπίσει την Αντβέρπ εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική των ομίλων του FIBA Εurope Cup. Οι Νικαιώτες είχαν ξεκινήσει πολύ καλά με την εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Μονς. Ωστόσο στη συνέχεια δέχθηκαν 3 ήττες, με τους παίκτες του Σεγούρα να πληγώνονται στην έδρα τους δυο φορές.

Το εντός έδρας ματς ήταν απολαυστικό, καθώς ο Ιωνικός είχε στα σχοινιά για περίπου τρία δεκάλεπτα τη Βελγική ομάδα. Ωστόσο οι τότε φιλοξενούμενοι, πρόταξαν την ποιότητα τους και κέρδισαν στο τέλος με σκορ 81-92.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σήμερα Τρίτη 9/11 στην έδρα της Αντβέρπ στο Βέλγιο. Το «αστέρι» της Νίκαιας θέλει να λάμψει ξανά στην Ευρώπη κάνοντας τη δεύτερη νίκη στον όμιλο. Αν γίνει αυτό τότε μπαίνει εκ νέου σε τροχιά πρόκρισης ο Ιωνικός. Η ελληνική ομάδα, υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και αν κάνει τη νίκη ελπίζει.

Πολύ δύσκολο φαντάζει το έργο των παικτών του Σεγούρα αλλά μπάσκετ είναι… Με φόρα από τη μεγάλη νίκη στο Λαύριο θέλουν να κάνουν δυο νίκες συνεχόμενες και να ελπίζουν σε πρόκριση στην επόμενη φάση.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Fiba Europe Cup

Δειτε επισης

Παγκόσμιο Κύπελλο: Μετράει αντίστροφα η FIBA (vid)

Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει ξεκινήσει! Με σκακιστή τον Λούκα Ντόντσ…