Κεντρική Τελευταία νέα Her World Her Rules και Μάλτση διδάσκουν μπάσκετ

Her World Her Rules και Μάλτση διδάσκουν μπάσκετ

Μάλτση

Το πρόγραμμα Her World, Her Rules, το οποίο “τρέχει” η FIBA σε συνεργασία με την ΕΟΚ, βρίσκεται στην Καβάλα με ξεχωριστή παρουσία αυτή της Εβίνας Μάλτση. Η Ελληνίδα προπονήτρια και πρώην παίκτρια, έγινε… ένα με τα κορίτσια του 24ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας, έπαιξε μπάσκετ μαζί τους, συζήτησε και τους έμαθε αρκετά από τα μυστικά του αθλήματος, το οποίο η ίδια, ως μία από τις κορυφαίες αθλήτριες στην Ευρώπη,  γνωρίζει τόσο καλά! Συνολικά πήραν μέρος 55 κορίτσια.

Παράλληλα, έτρεξε και το πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία» με τη συμμετοχή 66 αγοριών.

Συμμετείχαν ο ομοσπονδιακός προπονητής Κωνσταντίνος Λογοθέτης και οι προπονητές Γιώργος Μόμτσος, Κική Δημητρακούδη, Χριστίνα Γιαχολάρη, Δημήτρης Αϊβαζίδης, Ανδρέας Δημητριάδης.

Συντοντιστής του προγράμματος από την ΕΟΚ είναι ο Θωμάς Χαρμπαλής.

Οι δραστηριότητες έγιναν με σεβασμό των υγειονομικών πρωτοκόλλων και υπό την εποπτεία της Διευθύντριας του Σχολείου, Ελένης Παπαδοπούλου.

Ευχαριστούμε τα σωματεία της Καβάλας για τη συμμετοχή στα προγράμματα, τον Ερυθρό Σταυρό και το Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών   Π.Τ. Καβάλας. Ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» στον Αντιδήμαρχο Δ. Καβάλας, Απόστολο Μουτσάκη για την παραχώρηση του ΚΓ Καβάλας.

Η Ε.Ο.Κ. ευχαριστεί επίσης θερμά τους Διευθυντές και τους άλλους εκπαιδευτικούς των Σχολείων αυτών για την υποδοχή και την άψογη συνεργασία, όπως και τους προπονητές που παρέστησαν.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Τελευταία νέα

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/03)

Η «μάχη» του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν στη Σερβία ξεχωρίζει Πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει …