Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Γυναικών: Επίσκεψη στο ΟΑΚΑ αντιπροσωπείας της «Φλόγας»

Γυναικών: Επίσκεψη στο ΟΑΚΑ αντιπροσωπείας της «Φλόγας»

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης στηρίζει τις δράσεις του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». Στο πλαίσιο αυτό μέλη του Συλλόγου με αντιπροσωπεία παιδιών επισκέφθηκαν στο ΟΑΚΑ τις αθλήτριες της Εθνικής Γυναικών που προετοιμάζονται για τους αγώνες των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2023.

Η συνάντηση έγινε σε εξωτερικό χώρο, όπως επιτάσσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με τις αθλήτριες να συνομιλούν με τα παιδιά και να τους προσφέρουν στιγμές χαράς.

Την Ελληνική Ομοσπονδία εκπροσώπησαν η υπεύθυνη για το μπάσκετ Γυναικών, Άννυ Κωνσταντινίδου και ο Γενικός Διευθυντής Ντίνος Σβερκούνος, ενώ παρών ήταν και ο αντιπρόεδρος του ΟΑΚΑ, Εμμανουήλ Δετοράκης.

Η Κωνσταντινίδου σε σύντομη ομιλία της ανέφερε ότι το μπάσκετ Γυναικών θέλει να είναι κοντά στη «Φλόγα» και ότι στο μέλλον σχεδιάζονται και άλλες δράσεις.

Στην πρόεδρο του Συλλόγου Φλόγα, Μαίρη Τρυφωνίδη, δόθηκε από την τιμ μάνατζερ της Εθνικής Γυναικών, Σοφία Κλιγκοπούλου, μια μπλούζα με τις υπογραφές των διεθνών αθλητριών. Στα παιδιά οι αθλήτριες δώρισαν λάβαρα και έβγαλαν φωτογραφίες μαζί τους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Ομπράντοβιτς: «Ικανοποιημένος που η ομάδα έχει 9 διεθνείς»

Η Παρτιζάν στερήθηκε των υπηρεσιών εννέα παικτών οι οποίοι εκπροσώπησαν τις χώρες τους στα…