Κεντρική Elite League Γράβας: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά» [pic]

Γράβας: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά» [pic]

Α2 Ανδρών

Η Καρδίτσα θέλει να συνεχίσει την εξαιρετική της παρουσία στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Ο ΑΣΚ έχει μπροστά του ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας και θέλει μόνο τη νίκη. Ο παίκτης της ομάδας, Δημήτρης Γράβας, τόνισε σε δηλώσεις του ότι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και με τη βοήθεια του κόσμου τους θα πάρουν η νίκη.

Αναλυτικά:

Το Σάββατο, αντίπαλος είναι ο Φίλιππος Βέροιας. Ποιες είναι οι απαιτήσεις και οι δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα;

«Ο Φίλιππος Βέροιας, έχει σταθερό κορμό τα τελευταία χρόνια και πολύ έμπειρους παίκτες. Είναι μια ομάδα που έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα, έχει δυνατά και τρωτά σημεία στο παιχνίδι της, όπως άλλωστε όλες οι ομάδες. Εμείς προετοιμαστήκαμε καλά, κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Με τον κόσμο στο πλευρό μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Επέστρεψες στην ομάδα και αγωνίζεσαι για τρίτη χρονιά συνολικά. Ποια είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας την εφετινή χρονιά;

«Είναι πολύ ευχάριστο για εμένα να βρίσκομαι εδώ. Αισθάνομαι την ομάδα σαν οικογένειά μου, έχω δεθεί με τους ανθρώπους της ομάδας, με την πόλη και τους φιλάθλους και χαίρομαι πολύ που είμαι κομμάτι αυτής της προσπάθειας. Η ομάδα έχει διαχρονικά τις ίδιες σωστές αρχές και αυτό είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για έναν αθλητή. Δουλεύουμε όλοι μαζί στο γήπεδο, με ενότητα και συνέπεια και πιστεύω πως με σκληρή δουλειά, θα κάνουμε το βήμα παραπάνω».

Μετά τις 4 πρώτες αγωνιστικές, πως κρίνεις το επίπεδο του ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής;

«Η Α2 Εθνική φέτος νομίζω πως είναι η πιο δυνατή των τελευταίων χρόνων. Υπάρχουν πολλές ομάδες που βρίσκονται περίπου στο ίδιο επίπεδο και αυτό αυξάνει τον ανταγωνισμό, κάτι που είναι ένα επιπλέον κίνητρο για όλους τους αθλητές. Το πρωτάθλημα δεν είναι αγώνας ταχύτητας, είναι ένας μαραθώνιος στον οποίο θα επιβραβευθεί όποιος κρατήσει ψηλά το επίπεδο της καθημερινής προσπάθειας. Εμείς εκεί στοχεύουμε, να προπονούμαστε και να βελτιωνόμαστε συνεχώς και με υπομονή και προσοχή, να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος τους στόχους μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…