Κεντρική Τελευταία νέα Γουόκαπ: «Απόψε έφταιξε η συμπεριφορά μας»

Γουόκαπ: «Απόψε έφταιξε η συμπεριφορά μας»

Γουόκαπ Ολυμπιακός 1024x683 1

Ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, Τόμας Γουόκαπ στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Αγία Πετρούπολη απο την Ζενίτ εστίασε στην άμυνα που (δεν) έπαιξε ο Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός γκάρντ ανέφερε πως η άμυνα ήταν ανεπίτρεπτη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με εξαίρεση την τρίτη περίοδο.

Ο 28χρονος καλαθοσφαιριστής γέμισε σήμερα την στατιστική του με 17 πόντους , 4/8 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο σε 25 λεπτά. Παρ ‘όλα αυτά δεν μπόρεσε να χαρεί το εξαιρετικό του παιχνίδι και ήταν φανερά απογοητευμένος στις δηώσεις του απο το αποτέλεσμα και απο το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν 84 πόντους.

Δείτε Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τόμας Γουόκαπ:

«Απόψε έφταιξε η συμπεριφορά μας. Δεν ήμασταν επιθετικοί και δεν είχαμε ένταση, σε μια σκυλομαχία στην Ευρωλίγκα αυτά σε βάζουν στην κορυφή. Ανεπίτρεπτος αριθμός οι 84 πόντοι για την φιλοσοφία μας. Στην τρίτη περίοδο μαζέψαμε τη διαφορά. Το πρόβλημά μας δεν ήταν η επίθεση αλλά η άμυνα. Έτσι είναι το μπάσκετ, όταν αμύνεσαι σωστά, τα σουτ μπαίνουν, τα πράγματα γίνονται όπως τα θέλεις στην επίθεση».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Τελευταία νέα

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 80-82 (vid)

Ο Ολυμπιακός έχασε στην παράταση από ένα σφύριγμα (80-82). Σ’ ένα από τα ομορφότερα παιχνί…