Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Γιαννόπουλος: « Στο +15 έπρεπε να το πάμε +20»

Γιαννόπουλος: « Στο +15 έπρεπε να το πάμε +20»

Γιαννόπουλος

Ο Χάρης Γιαννόπουλος αμέσως μετά την ήττα της Εθνικής ομάδας από τη Μεγάλη Βρετανία σχολίασε την απόδοση της Ελλάδας.  Ο διεθνής φόργουορντ, τόνισε ότι οι Έλληνες, έπρεπε να αυξήσουν τη διαφορά από τους Άγγλους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χάρης Γιαννόπουλος: 

«Είναι αρκετά τα πράγματα που δεν πήγαν καλά, δεν ήταν ένα-δύο. Σε περίπτωση που πας στο +15, το ματς θα πρέπει μετά να φύγει στο +20, +25 και να τελειώσει εκεί. Κάναμε λάθη μπροστά, δεχτήκαμε κάποια εύκολα καλάθια, αφήσαμε κάποια σουτ που δεν έπρεπε να αφήσουμε. Μαθαίνουμε και πάμε την Κυριακή να πάρουμε τη νίκη».

«Δεν ήταν θέμα χαλάρωσης, ήταν περισσότερο θέμα ρυθμού. Πήγαμε στο +15 και, αντί να συνεχίσουμε να έχουμε ψηλό ρυθμό, κατεβάσαμε ρυθμό, πήγαμε πολύ στο “πέντε εναντίον πέντε” που μας “πλήγωσε” πολύ, γιατί ναι μεν οι ψηλοί μας σκόραραν από μέσα, αλλά μετά, από ένα σημείο, δεν έδιναν τα φάουλ, δεν παίρναμε πλεονεκτήματα και ήμασταν πάρα πολύ στατικοί στην επίθεση, κάτι που μας στοίχισε και τους έδωσε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Οπότε, νομίζω ότι ήταν καθαρά θέμα ρυθμού και λαθών που έγιναν στην άμυνα, που αφήσαμε κάποια ελεύθερα τρίποντα».

Όπως είπε ο Χάρης Γιαννόπουλος: «Όλα τα παιδιά είναι πανέτοιμα να μπουν μέσα και να συμπληρώσουν ο ένας τον άλλον, να παίζουμε σαν ένα, να μην έχει σημασία ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει. Νομίζω ότι ήταν καθαρά θέμα επιλογών μας και κάποιων λαθών, όπως είπα, που έγιναν στην άμυνα».

«Δεν υπάρχει διαφορετική πίεση. Είμαστε Εθνική Ελλάδος και θα πρέπει να νικήσουμε το επόμενο ματς. Είτε χάναμε σήμερα, είτε νικούσαμε, για εμάς είναι ένα και το αυτό, γιατί παίζεις ένα ματς στην έδρα σου και πρέπει να το κερδίσεις. Είχαμε κάποια καλά διαστήματα.

Είχαμε καλό Inside game, τρέξαμε κάποιες φορές το γήπεδο αρκετά καλά. Αυτό που κρατάω είναι ότι πήραμε μία διαφορά και τη χάσαμε με έναν τρόπο που δεν πρέπει να ξανασυμβεί σε κανένα από τα επόμενα παιχνίδια».

Όσο για την παρουσία του Νίκου Γκάλη την προσεχή Κυριακή στο Αλεξάνδρειο, ο Χάρης Γιαννόπουλος τόνισε:

«Όχι, δεν νομίζω ότι επηρεάζει κάποιος εξωγηπεδικός παράγοντας, αν και είναι μεγάλη μας τιμή που θα έρθει να μας δει. Ο μόνος παράγοντας που μας νοιάζει είναι η σημαία στο στήθος».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…