Κεντρική NBA Γιάννης και Θανάσης: Στο Λευκό Οίκο οι πρωταθλητές NBA [pic]

Γιάννης και Θανάσης: Στο Λευκό Οίκο οι πρωταθλητές NBA [pic]

Γιάννης και Θανάσης ΕΟΚ

Το έζησαν και αυτό ο Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούμπο. Οι Έλληνες σταρ του NBA, πήγαν στη συνάντηση ως μέλη των πρωταθλητών Μπακς. Μάλιστα οι δυο φόργουορντ των «Ελαφιών», πόζαραν με τα δαχτυλίδια τους στο φωτογραφικό φακό, δίνοντας ένα ακόμα ιστορικό στιγμιότυπο.

Σημειωτέον ότι ο Λευκός Οίκος έχει να υποδεχθεί πρωταθλητές NBA από το 2016. Συγκεκριμένα επί της θητείας του προέδρου των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ δεν είχε γίνει καμία τέτοιου είδους συνάντηση ή εκδήλωση. Άλλωστε, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, με τις ακραίες του απόψεις είχε έρθει αρκετές φορές σε ρήξη με αστέρες του NBA. Έτσι, η τελευταία συνάντηση πρωταθλητών NBA είχε στον προεδρικό θώκο τον Μπαράκ Ομπάμα.

Προσερχόμενος στο Λευκό Οίκο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε: «Από τα Σεπόλια στο οβάλ γραφείο, είναι απίστευτο. Πραγματικά απίστευτο, το ότι θα γνωρίσω τον Αμερικανό πρόεδρο. Είμαι ευγνώμων για αυτή την ευκαιρία. Είναι μια μαγική εμπειρία και ελπίζω να αποτελέσει παράδειγμα για τον υπόλοιπο κόσμο ότι μπορεί να πραγματοποιήσει τα όνειρά του»

Δείτε στιγμιότυπα της συνάντησης που συμμετείχαν οι Γιάννης και Θανάσης από το Twitter:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…