Κεντρική ΝΒΑ_ Γιάννης: «Ευχαριστώ την οικογένειά μου» [pic]

Γιάννης: «Ευχαριστώ την οικογένειά μου» [pic]

Γιάννης και Θανάσης ΕΟΚ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, υποδέχθηκε στο Λευκό Οίκο τους πρωταθλητές του NBA, Μιλγουόκι Μπακς. Εκεί, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που είναι άλλωστε και ο ηγέτης των «Ελαφιών», έβγαλε έναν σύντομο λόγο προς τους συνδαιτυμόνες της βραδιάς.

Ο Έλληνας σταρ αναφέρθηκε στις θυσίες που έχει κάνει η οικογένεια του, προκειμένου να βρεθεί από τα Σεπόλια στο Λευκό Οίκο. Ακόμα, τόνισε πως είναι τιμή του να βρίσκεται εκεί, ενώ ευχαρίστησε και τους οπαδούς της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

«Σας ευχαριστώ κ. Πρόεδρε. Εκ μέρους των παικτών, του επιτελείου και του οργανισμού των Μπακς, είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτή την ευκαιρία. Από τα Σεπόλια και την Αθήνα μέχρι τον Λευκό Οίκο, γεννημένος από Νιγηριανούς γονείς. Είναι μια εκπληκτική εμπειρία να είμαι στον Λευκό Οίκο. Τιμή μου που είμαι στον Λευκό Οίκο και γνωρίζω από κοντά τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου. Έκανε πολλές θυσίες για να είμαι εδώ, τους ευχαριστώ για όλα. Δεν είναι μαζί μας σήμερα, αλλά πάντα τις κουβαλάμε στην καρδιά μας. Έπαιξαν μεγάλο ρόλο στο να είμαι εδώ.

Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους των Μπακς είναι οι κορυφαίοι στον κόσμο. Πριν 7 χρόνια ήμασταν η χειρότερη ομάδα, τώρα είμαστε η καλύτερη. Πάντα προσπαθούσαμε να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από σκληρή δουλειά και να παλεύουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΝΒΑ_

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…