Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Φράνκαμπ για Ολυμπιακό: «Αξίζαμε τη νίκη, δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τον Φαλ»

Φράνκαμπ για Ολυμπιακό: «Αξίζαμε τη νίκη, δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τον Φαλ»

Ζενίτ

Η Ζενίτ πήρε τη νίκη με 84-78 επί του Ολυμπιακού, με τον Κόνερ Φράνκαμπ να είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της ρωσικής ομάδας.

Ο 26χρονος γκαρντ σε δηλώσεις του στην ρωσική «lzvestia» τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, την οποία άξιζε η ομάδα του όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Επίσης, υπογράμμισε πως θέλει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη του Τσάβι Πασκουάλ και των συμπαικτών του σε κάθε παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στο πόσο δύσκολο ήταν να σταματήσουν τον Μουσταφά Φαλ στο χθεσινό (12/11) αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πάντα έτοιμος να σουτάρω κι εφόσον δω πως μου δίνεται η δυνατότητα γι’ αυτό, το κάνω δίχως πολλή σκέψη. Είμαι χαρούμενος που ο προπονητής κι οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται. Προσπαθώ να τους το ανταποδώσω. Προηγούμασταν καθ’ όλη την διάρκεια και αξίζαμε να νικήσουμε. Ήταν δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τον Φαλ, είναι ένας γιγαντόσωμος σέντερ που δεν σταματιέται εύκολα, αν πάρει την μπάλα στο ζωγραφιστό. Προσπαθήσαμε να τον περιορίσουμε και παίξαμε δυνατά απέναντι στους αντίπαλους αμυντικούς».

Να σημειωθεί, πως ο Φράνκαμπ τελείωσε το ματς με τον Ολυμπιακό με 16 πόντους, έχοντας 4/5 τρίποντα και 2 ασίστ σε μόλις 18:18 λεπτά παρουσίας στο παρκέ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…