Κεντρική Διεθνή Φουενλαμπράδα – Ρεάλ 85-88: Δύσκολο διπλό για τη «Βασίλισσα»

Φουενλαμπράδα – Ρεάλ 85-88: Δύσκολο διπλό για τη «Βασίλισσα»

heurtel real fuenlabrada jpg

Κάθε άλλο παρά εύκολο απόγευμα είχε η Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Φουενλαμπράδα. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο τα βρήκε σκούρα, ωστόσο τελικά πήρε την νίκη με buzzer beater τρίποντο του Τομά Ερτέλ. Με αυτή την νίκη η «βασίλισσα» έφτασε τις 9 στην ACB, και ελπίζει σε στρεαβοπάτημα της Μπαρτσελόνα ώστε να είναι μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ρεάλ είχε τον έλεγχο του αγώνα στην πρώτη περίοδο χτίζοντας διαφορά 14 πόντων (20-34). Στο δεύτερο δεκάλεςπτο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με το ημίχρονο να τους βρήσκε με βραχεία κεφαλή (49-47. Η Φουενλαμπράδα είχε το προβάδισμα σε όλο το τρίτο δεκάλεπτο, με την Ρεάλ να ξαναπαίρνει τα ηνία στην τέταρτη περίοδο. Ωστόσο με το σκορ στο 85-85 δευτερόλεπτα πριν το τέλος χρειάστηκε το τρίποντο του Ερτέλ για να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές της.

Πρώτος σκόρερ της Ρεάλ ήταν ο Κοζέρ με 19 πόντους και 6 ριμπάουντ. Ακολούθησε ο Αμπάλντε με 15 πόντους, με τον Ερτέλ να αγγίζει το νταμπλ νταμπλ με 12 πόντους και 9 ασίστ.

Για τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Εμεγκανό και Ρίστιτς, με τον Νιγηριανό να είναι πρώτος σκόρερ του αγώνα με 27 πόντους και τον Κροάτη να ακολουθεί με 25.

Τα δεκάλεπτα: 20-34, 49-47, 69-64, 85-88

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…