Κεντρική Γ' Εθνική ΦΟ Αριδαίας: «Περίγελος οι διαιτητές»

ΦΟ Αριδαίας: «Περίγελος οι διαιτητές»

Screenshot 1 1

Ο ΦΟ Αριδαίας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη διαιτησία της αναμέτρησης με τους Αετούς Βέροιας. Η ανακοίνωση περιείχε σκληρούς χαρακτηρισμούς, καθώς ανέφερε ότι οι διαιτητές μετέτρεψαν σε κωμωδία το παιχνίδι με πρωταγωνιστές τους ίδιους.

Αναλυτικά:

«Σε ένα δραματικό ντέρμπι, το οποίο οι διαιτητές μετέτρεψαν σε κωμωδία με πρωταγωνιστές τους ίδιους, η ομάδα μας ηττήθηκε από τους Αετούς Βέροιας με 59-60.

Σε αυτό το παιχνίδι με την άγρια ομορφιά και το πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες, οι διαιτητές κατάφεραν να εξοργίσουν και να να γίνουν ο περίγελος των παικτών, των προπονητών και των παραγόντων, εκατέρωθεν.

Χωρίς να θέλουμε να αποδώσουμε την ήττα μας στην ανικανότητα των διαιτητών, απλά αναφέρουμε ότι σε ένα ντέρμπι με σκληρές άμυνες, στο τέταρτο δεκάλεπτο, σφυρίχθηκε το πρώτο φάουλ υπέρ μας τρία λεπτά πριν το τέλος του. Αυτό και μόνο ξεπερνά τα όρια της ανικανότητας, καθώς μόνο με κλειστά μάτια θα μπορούσε να συμβεί, κάτι που θα πρέπει να διερευνηθεί από τους αρμόδιους.

Οφείλουν οι υπεύθυνοι του πρωταθλήματος να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα της διαιτησίας, αφού πλέον οδεύουμε προς την 6η αγωνιστική και συνεχίζουμε να νιώθουμε σαν πειραματόζωα, αβοήθητοι στις ορέξεις του κάθε μαθητευόμενου!

Τέλος, θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα της Βέροιας για τη νίκη της και να της ευχηθούμε καλή συνέχεια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Προμηθέας: Ανακοίνωσε τον Ντάριους Πέρι

Κάτοικος Πάτρας ο Ντάριους Πέρι. Ύστερα από την ανανέωση του Αντώνη Κόνιαρη, ο Προμηθέας Π…