Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Euroleague: Στο Βερολίνο το Final-4 του 2022

Euroleague: Στο Βερολίνο το Final-4 του 2022

Euroleague

Η Euroleague ανακοίνωσε και επίσημα ότι το Final-4 της φετινής σεζόν, θα διεξαχθεί στο Βερολίνο το Μάιο του 2022. Όπως ενημερώνει η διοργανώτρια αρχή το «Mercedes-Benz Arena» θα φιλοξενήσει για τρίτη φορά την κορύφωση της Λίγκας.

Υπενθυμίζεται ότι το 2009, ο Παναθηναϊκός προσπέρασε δύσκολα το εμπόδιο του Ολυμπιακού και κατέκτησε την Ευρωλίγκα εκείνης της σεζόν. Οι «πράσινοι» νίκησαν τον «αιώνιο» αντίπαλό τους με 84-82 και στη συνέχεια επικράτησαν και επί της ΤΣΣΚΑ στον τελικό με 73-71.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euroleague:

«Η Mercedes-Benz Arena θα φιλοξενήσει την κορυφαία εκδήλωση για τρίτη φορά τον Μάιο

Ένας συναρπαστικός πρώτος μήνας δράσης στην EuroLeague έχει τις ομάδες που ονειρεύονται να φτάσουν στο αποκορύφωμα της σεζόν, το Final Four της EuroLeague 2022 της Turkish Airlines στο Βερολίνο της Γερμανίας, όπου θα στεφθεί ο επόμενος πρωταθλητής της καλύτερης διοργάνωσης της Ευρώπης. Τώρα, όλες αυτές οι ομάδες έχουν μια εικόνα για να ακολουθήσουν αυτά τα όνειρα με την αποκάλυψη του λογότυπου του Φάιναλ Φορ του 2022 του Βερολίνου.

Αν και το νέο λογότυπο του Final Four τιμά τους πρόσφατους προκατόχους του διατηρώντας τα πορτοκαλί και μαύρα χρώματα του ανταγωνισμού, εντούτοις ενσωματώνει ένα ολοκαίνουργιο σχήμα ασπίδας. Σε ένα νεύμα στον ορθολογισμό της κλασικής ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής, το λογότυπο διαθέτει καθαρές φόρμες και γεωμετρικά σχήματα. Στο κέντρο του σχεδιασμού βρίσκεται το διάσημο μπάσκετ της EuroLeague TF 1000 Legacy του Spalding. Φυσικά, αυτό που διαχωρίζει αυτό το Final Four από τα άλλα είναι η διοργανώτρια πόλη, και ως εκ τούτου το λογότυπο έχει μια από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες του Βερολίνου στην καρδιά του.

Η Πύλη του Βρανδεμβούργου, σύμβολο της ευρωπαϊκής ενότητας και ειρήνης, βρίσκεται κατάλληλα στην κορυφή του λογότυπου του Final Four του 2022, ακριβώς όπως το στέμμα που πρέπει να φοράει ένας πρωταθλητής της Ευρωλίγκα. Για τρίτη φορά-ρεκόρ αυτόν τον αιώνα, μετά το 2009 και το 2016, το Final Four της EuroLeague της Turkish Airlines θα διεξαχθεί στο Mercedes-Benz Arena της γερμανικής πρωτεύουσας στις 27 και 29 Μαΐου 2022».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69 (vid)

Η Μπαρτσελόνα το 1-1, ο Ολυμπιακός το πάνω χέρι. Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ο Ολ…