Κεντρική Β' Εθνική Εθνικός: Χωρίς Κατσαμπάνη και Βασιλακάκη με ΝΕΟΛ

Εθνικός: Χωρίς Κατσαμπάνη και Βασιλακάκη με ΝΕΟΛ

vaggelis vasilakakis ethnikos

Δύο σημαντικές απουσίες θα έχει ο Εθνικός στην αναμέτρηση με τον ΝΕΟΛ. Ο κόουτς Καράμπελας δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ορέστη Κατσαμπάνη και τον Βαγγέλη Βασιλακάκη. Ο πρώτος είναι τραυματίας και ο δεύτερος ταλαιπωρείται από ίωση.

Αναλυτικά:

«O Εθνικός επιστρέφει στο «Π. Σαλπέας» ύστερα από το διπλό στην Κόρινθο. Αύριο (28/11), η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον ΝΕΟ Ληξουρίου για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής. Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 13:00 και όχι στις 18:00, που γίνονται τα εντός έδρας παιχνίδια μας. Η αλλαγή έγινε για συγκοινωνιακούς λόγους.
Πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ένθερμου φιλάθλου του Εθνικού, Θεόδωρου Λουκάκη, που έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του Εθνικού.
Η ομάδα μας πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την ομάδα του Ληξουρίου. Ο κόουτς Καράμπελας δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Ορέστη Κατσαμπάνη και τον ασθενή Βαγγέλη Βασιλακάκη.
Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, έτσι και σ΄αυτό θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Για να εισέλθετε στο γήπεδο θα πρέπει:
– Οι ενήλικοι να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης τους τελευταίους έξι μήνες, το οποίο θα δείξουν στην είσοδο του γηπέδου μαζί με ταυτότητα ή διαβατήριο.
– Οι ανήλικοι (13 εώς 17 ετών) θα πρέπει να έχουν αρνητικό PCR Test 72 ωρών ή Rapid Test 48 ωρών εφόσον δεν είναι εμβολιασμένοι.
– Οι ανήλικοι έως 12 ετών θα χρειαστεί να έχουν αρνητικό Self Test της ίδιας ημέρας του αγώνα.
Όλοι θα πρέπει εκτός από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και έγγραφο ταυτοποίησης (Ταυτότητα, Διαβατήριο, κλπ.), διαφορετικά δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο γήπεδο.
Η αποστολή της ομάδας μας για το παιχνίδι με τον ΝΕΟΛ:
4.ΒΑΙΔΑΚΗΣ
6. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
7. ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ
8. ΛΙΒΑΝΟΣ
9. ΚΑΡΑΦΑΝΤΗΣ
12. ΚΑΡΥΣΤΙΝΟΣ
14. ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
15. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ
21. ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ
22. ΒΑΚΟΝΔΙΟΣ
47. ΚΑΣΙΟΥΜΗΣ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off / play out

Πλούσια η αγωνιστική δραστηριότητα σε play off και play out στη National League 1. Η Δάφνη…