Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Εθνική Λευκορωσίας: Δηλώσεις μετά την ήττα από την Ελλάδα

Εθνική Λευκορωσίας: Δηλώσεις μετά την ήττα από την Ελλάδα

Εθνική Λευκορωσίας

Η  Εθνική Λευκορωσίας ηττήθηκε στο Αλεξάνδρειο της Θεσσαλονίκης από την ομάδα της χώρας μας με σκορ 77-67.  Αμέσως μετά τον αγώνα ο προπονητής των Λευκορώσων, Ρόστισλαβ Βέργκουν, αλλά και ο παίκτης Μαξίμ Σαλάς, έκανε δηλώσεις σχολιάζοντας την έκβαση του αγώνα.

Όπως είπε ο προπονητής της Εθνικής Λευκορωσίας, τα στατιστικά και οι αριθμοί δε λένε ψέματα, καθώς όπως τόνισε η ομάδα του είχε καλύτερα ποσοστά. Ωστόσο, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δέχτηκε αρκετούς πόντους από λάθη. Ο παίκτης των ηττημένων, τόνισε ότι ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από την Εθνική Λευκορωσίας:

Ρόστισλαβ Βέργκουν (προπονητής στην Λευκορωσίας): «Πιστεύω πως έγινε ένα πολύ ποιοτικό παιχνίδι και πολύ ενδιαφέρον για τον κόσμο. Τα στατιστικά δεν λένε ψέματα. Είχαμε καλύτερα ποσοστά, είχαμε περισσότερες ασίστ, αλλά δεχτήκαμε πολλούς πόντους από λάθη και η διαφορά στις βολές ήταν μεγάλη. Μας έλειψε λίγη δύναμη, αλλά θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό και περιμένουμε το παιχνίδι στο Μινσκ».

Μαξίμ Σαλάς (παίκτης Λευκορωσίας): «Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, η διαφορά στις βολές έπαιξε ρόλο. Είχαμε τις ευκαιρίες μας σε ένα κλειστό παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε τη συνέχεια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…