Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ερυθρός Αστέρας – Ούνικς Καζάν 78-98: «Πάρτι» στη Σερβία

Ερυθρός Αστέρας – Ούνικς Καζάν 78-98: «Πάρτι» στη Σερβία

tonye jekiri unics kazan eb21 scaled

Η Ούνικς Καζάν πανηγύρισε ακόμη μία νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα, καθώς κέρδισε στη Σερβία τον Ερυθρό Αστέρα με 98-78. Η ρωσική ομάδα σε όλο το ματς είχε τον πλήρη έλεγχο και κατάφερε να πάρει ένα εύκολο διπλό.

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα της Ούνικς Καζάν στην αναμέτρηση, καθώς προηγήθηκε με 8-0. Η ρωσική ομάδα συνέχισε να έχει τον έλεγχο στην αναμέτρηση και διατήρησε το προβάδισμα της (10-18). Η διαφορά συνέχισε να έχει ανοδικές τάσεις και έφτασε ακόμη και σε διψήφια επίπεδα (16-26).

Ο Ερυθρός Αστέρας έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο δεκάλεπτο. Η σερβική ομάδα έκανε την αντεπίθεση της και μπόρεσε να ρίξει τη διαφορά στους 3 πόντους (32-35). Οι Σέρβοι δεν μπόρεσαν να έχουν την ίδια εικόνα και στη συνέχεια. Η Ούνικς Καζάν με κορυφαίο τον Χεζόνια (12 πόντοι) ξέφυγε και πάλι στο σκορ και έκλεισε το ημίχρονο μπροστά με 47-39.

Η Ούνικς Καζάν έκανε πάρτι στο τρίτο δεκάλεπτο και με πατημένο το γκάζι έστειλε τη διαφορά για πρώτη φορά στους 16 πόντους (41-57). Η ρωσική ομάδα έκανε ότι ήθελε, με τον Ερυθρό να είναι ανήμπορος να αντιδράσει (57-76).

Στην τελευταία περίοδο δεν άλλαξε κάτι. Η Ούνικς διατήρησε τα ηνία του σκορ και πήρε εύκολα τη νίκη με 98-78.

Τα δεκάλεπτα: 16-26, 39-47, 57-76, 78-98

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…