Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Επέστρεψε ο Σενγκέλια έχασε η ΤΣΣΚΑ από την Κάλεβ

Επέστρεψε ο Σενγκέλια έχασε η ΤΣΣΚΑ από την Κάλεβ

Σενγκέλια

Η ΤΣΣΚΑ είδε τον Τόρνικε Σενγκέλια να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, ωστόσο συνέχισε να… χάνει. Η ρωσική ομάδα, δεν έκανε καλή εμφάνιση για ακόμα ένα ματς, με συνέπεια να ηττηθεί από την Κάλεβ, που έκανε την έκπληξη στη VTB League.

Η γηπεδούχος ομάδα προηγούνταν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και κατάφερε να κερδίσει και τα τέσσερα δεκάλεπτα. Βέβαια η ΤΣΣΚΑ δεν έπαθε κάποια ιδιαίτερη ζημιά. Ακόμα και τώρα που έχει ρεκόρ 4-1, δε μοιάζει κάποια ομάδα να μπορεί να την απειλήσει ουσιαστικά στην κούρσα του τίτλου.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του κόουτς Ιτούδη, ηττήθηκε και τις δυο φορές στη «διαβολοεβδομάδα» της Euroleague. Αρχικά ηττήθηκε από τη σκληρή Βιλερμπάν με 70-68, αλλά τα… Βατερλό της στη Γαλλία συνεχίστηκαν. Έτσι, σα να μην έφτανε η πρώτη ήττα, έπεσε θύμα μιας ακόμα έκπληξης καθώς έχασε στη Γαλλία από τη Μονακό με 97-80 στο δεύτερο παιχνίδι.

Όσον αφορά τον αγώνα, για την Κάλεβ, ξεχώρισε ο Ράουνο Νέργκερ με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ. Ακόμα ο Τζέκουαν Λιούις είχε 12 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Παράλληλα, 9 πόντους σημείωσε ο Ντέβιον Μπέρι, που έχει αγωνιστεί σε Κολοσσό, Πανιώνιο και Λάρισα.

Από την άλλη για τη φιλοξενούμενη ΤΣΣΚΑ, ξεχώρισε ο Λούντμπεργκ που σημείωσε 13 πόντους και 5 ριμπάουντ. Ακολούθως, ο Χάκετ πέτυχε άλλους 10. Ο Σενγκέλια στην επιστροφή του είχε 7 πόντους με 5/10 βολές, 1/4 δίποντα και 0/2 τρίποντα.

Τα δεκάλεπτα: 17-14, 38-30, 45-40, 67-56

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…