Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΕΟΚ: Στηρίζει έμπρακτα τη «Φλόγα»

ΕΟΚ: Στηρίζει έμπρακτα τη «Φλόγα»

flogaeok 820x490 1 jpg

Αντιπροσωπεία της ΕΟΚ επισκέφτηκε την έδρα της «Φλόγας» προκειμένου να κηρύξουν μια ευρύτερη συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

«Το μπάσκετ και ο αθλητισμός συνολικά πρέπει να συμβαδίζουν με την κοινωνία. Ειδικά με ευαίσθητες ομάδες και καταστάσεις και για τη διοίκηση της ΕΟΚ αυτό αποτελεί μια προτεραιότητα και βασική κατεύθυνση. Σήμερα (1/11), αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας επισκέφτηκε την έδρα του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπολασματική Ασθένεια «Φλόγα» για να σημάνουν την έναρξη μιας ευρύτερης συνεργασίας.

Η υπεύθυνη για το μπάσκετ Γυναικών Αννυ Κωνσταντινίδου, η Εβίνα Μάλτση και ο γενικός διευθυντής της ΕΟΚ Ντίνος Σβερκούνος, συναντήθηκαν σήμερα με την πρόεδρο της «Φλόγας» Μαίρη Τρυφωνίδη. Είχαν την πρώτη επαφή για τις κοινές δράσεις που θα ακολουθήσουν.

Από τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας εκφράστηκε η πρόθεση στήριξης με κάθε δυνατό τρόπο του σημαντικού έργου που επιτελείται από τον Σύλλογο. Η κ. Τρυφωνίδη ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία. Επισήμανε επίσης πόσο σημαντικές για την ψυχολογική στήριξη είναι ενέργειες που σχετίζονται με τον αθλητισμό».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Αναμένουμε τα ίδια αυστηρότατα μέτρα στο ΟΑΚΑ»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε τις τέσσερις συλλήψεις που έγιναν στο ΣΕΦ. Ανακοίνωση εξέδωσε η …