Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ ΕΟΚ: Αλλαγές σε αγώνες της Β’ και Γ’ Εθνικής

ΕΟΚ: Αλλαγές σε αγώνες της Β’ και Γ’ Εθνικής

ΕΟΚ μπάσκετ

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι αλλάζουν ώρες σε αναμετρήσεις της Β’ Εθνικής και της Γ’ Εθνικής στις επόμενες αγωνιστικές.  Ο λόγος για τις αλλαγές είναι συγκοινωνιακοί, κώλυμα στο γήπεδο.

Η σχετική ανακοίνωση:

*Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΠΑΣ Νάξου «Τα Φανάρια» – Πανελευσινιακός ΑΟΚ για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας (1ος Όμιλος) της 21/11/2021 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 13.30, στο ΔΑΚ Νάξου «Δ. Περιστεράκης».

*Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας Πρωτέας ΦΟ Γρεβενών – ΓΑΣ Μελίκης για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας (3ος Όμιλος) της 14/11/2021 και ώρα 17.00, αντί του ΔΑΚ Γρεβενών, θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Σιάτιστας.

*Λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από αίτημα της Διεύθυνσης Κοινωνικής προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Δράμας, ο αγώνας ΚΑΟ Δράμας – Σταυρούπολη ΕΚ για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (6ος Όμιλος) της 19/12/2021 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 18.30 στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Κραχτίδης».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Μακάμπι 95-79 (vid)

Ο Παναθηναϊκός με μπροστάρηδες Σλούκα – Παπαπέτρου έκανε το 1-1. Μπορεί η Μακάμπι να είναι…