Κεντρική Β' Εθνική Δούκας: Ανέλαβε ο Σορώτος [vid]

Δούκας: Ανέλαβε ο Σορώτος [vid]

Δούκας

Δεν άργησε να βρει τον νέο σταθμό της καριέρας του ο Κώστας Σορώτος. Ο πολύπειρος τεχνικός, που πριν λίγες μέρες αποχώρησε από τον ΚΑΟ Κορίνθου και ο Δούκας ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο προπονητή Κώστα Σορώτο, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της Ανδρικής ομάδας μετά την απόφαση των στελεχών να μην συνεχίσει σε αυτήν ο Κώστας Αγγέλου.

Ο Κώστας Σορώτος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς πρόκειται για έναν τεχνικό με… πλούσιο παλμαρέ και εμπειρία 40 χρόνων σε όλες τις εθνικές κατηγορίες, με διακρίσεις αλλά και σημαντικό προπονητικό έργο, στις ομάδες που εργάστηκε.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που θα περάσει το κατώφλι του Δαΐς μιας και εδώ είχε βρεθεί και πριν από 17 χρόνια (2004-2005) όπου είχε συνεργαστεί και πάλι με τον μπασκετικό ΑΣΕΔ.

Την Τρίτη το απόγευμα (30/11) ο έμπειρος τεχνικός έκανε την πρώτη του προπόνηση στους «μπλε» και την προσεχή Κυριακή αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Δούκα στον εκτός έδρας αγώνα της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο το Παλαιό Φάληρο.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Κώστας Σορώτος μιλά για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…