Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Δωρεάν self test για όλους [vid]

Δωρεάν self test για όλους [vid]

test ΕΟΔΥ

Όπως γράφουν τα dikaiologitika.gr, δωρεάν self test θα παίρνουν πλέον όλοι οι πολίτες, σύμφωνα με τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο.

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, ειδικά ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων, θα δοθούν δωρεάν self test σε όλους, δηλαδή και στους εμβολιασμένους πολίτες.

Η διάθεσή τους, σε όλους τους ενήλικες, θα γίνει από τις 6 μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου.

Δωρεάν self tets θα δοθούν και από τις 3 έως τις 7 Ιανουαρίου «ώστε να παρακολουθήσουμε την πορεία της μετάδοσης της πανδημίας στην διάρκεια των γιορτών», όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Υπουργικό.

Δεν θα δηλωθούν τα self test

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, τα self test που θα γίνουν από τους ενήλικες κατά τις γιορτές των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιά, δεν θα δηλωθούν σε καμία πλατφόρμα.

«Γιατί είναι σημαντικό όλοι να ελεγχόμαστε κατά τις συναθροίσεις των ημερών. Αναλυτικές ανακοινώσεις θα κάνει αύριο ο υπουργός Υγείας, ενώ έχουμε εξασφαλίσει μέσα από την Πολιτική Προστασία ακόμα 20 εκατομμύρια self-tests και για τις ανάγκες των σχολείων μας», εξήγησε ο πρωθυπουργός.

Πλέον, με τα μέτρα που θα ανακοινωθούν, καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών κατά του κορονοϊού.

Στόχος της κυβέρνησης είναι να καταγραφεί καλύτερα η πορεία της πανδημίας και να αναχαιτιστεί το κύμα κορονοϊού.

Οι δηλώσεις Μητσοτάκη για υποχρεωτικό εμβολιασμό στους ανω των 60 ετών και δωρεαν self test σε όλους

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…