Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League Δέδας: «Υποσχεθήκαμε ο ένας στον άλλον να κερδίσουμε για τον Γέλοβατς»

Δέδας: «Υποσχεθήκαμε ο ένας στον άλλον να κερδίσουμε για τον Γέλοβατς»

Δέδας δηλώσεις

Ο Στέφανος Δέδας αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί της Ρίγα με 88-79, έκανε δηλώσεις όπου στάθηκε στην ψυχολογία της ομάδας. Όπως είπε ο Έλληνας τεχνικός, στα αποδυτήρια και πριν την έναρξη της αναμέτρησης, οι παίκτες του ήταν συσπειρωμένοι. Υποσχέθηκαν μάλιστα να παίξουν ένας για τον άλλον και όλοι για τον Στέφαν Γέλοβατς!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στέφανος Δέδας:

«Είχαμε υποσχεθεί ο ένας στον άλλο να κερδίσουμε για τον Στέφαν και η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη σε αυτόν 100%. Ελπίζουμε να επιστρέψει, πρώτα στη φυσιολογική του ζωή και να τον δούμε ξανά σε καλή κατάσταση. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε γι’ αυτόν και να του στείλουμε θετική ενέργεια για να γίνει καλά.

Ήταν ένα do or die παιχνίδι. Αξίζαμε τη νίκη και δείξαμε ότι τη θέλαμε περισσότερο από τη Ρίγα. Χάσαμε τον Ανγκόλα, χάσαμε τον Καρλή με τραυματισμό, είναι απίθανο αυτό που μας συμβαίνει. Δεν έχω να πω πολλά άλλα πράγματα. Σύντομα θα δούμε μια ομάδα πολύ καλού επιπέδου. Συγχαρητήρια και στους συνεργάτες μου, έκαναν φανταστική δουλειά στην προετοιμασία του αγώνα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basketball Champions League

Δειτε επισης

Τενερίφη – Περιστέρι 97-93

Έφτασε μέχρι τέλους αλλά δεν τα κατάφερε το Περιστέρι… Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έφτασε …