Κεντρική Basket League ΑΕΚ Δέδας: «Ήταν μια κακή ήττα»

Δέδας: «Ήταν μια κακή ήττα»

Δέδας

Ο Στέφανος Δέδας μετά την νέα εντός έδρας ήττα της ΑΕΚ, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έχει σκαμπανεβάσματα, ενώ εστίασε στα ποσοστά του Κολοσσού στο τρίποντο.

Ο Κολοσσός πήρε σπουδαίο διπλό κόντρα στην ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια και ο Στέφανος Δέδας έκανε ειδική αναφορά στα ποσοστά των Ροδιτών από την περιφέρεια. Παράλληλα, ο τεχνικός της Ένωσης τόνισε ότι η ΑΕΚ χρειάζεται σταθερότητα για να αποκτήσει καλύτερη απόδοση, ενώ παραδέχθηκε ότι έχει σκαμπανεβάσματα. Δέδας – ΑΕΚ: «Ήταν μια κακή ήττα, έχουμε σκαμπανεβάσματα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Δέδας:

«Πρώτα απ’ όλα, συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του. Ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο, έβαλαν μεγάλα και δύσκολα σουτ. Νομίζω πως η αποτελεσματικότητά τους στο τρίποντο ήταν ο κύριος λόγος που δεν μπορέσαμε να ξεφύγουμε στο σκορ.

Για εμάς, είναι μια κακή ήττα. Σίγουρα έχουμε τα θέματά μας, έχουμε προβλήματα, δεν παίζουμε πολύ καλά, έχουμε σκαμπανεβάσματα. Έχουμε κομμάτια με πολύ προσπάθεια στην άμυνα, αλλά δίνουμε και εύκολο καλάθι.

Δεν έχουμε σταθερότητα για να έχουμε καλύτερη απόδοση. Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι της δουλειάς του προπονητή. Όταν χάνεις στο γήπεδό σου… Ξαναλέω… Είμαστε στη διαδικασία να φτιάξουμε την ομάδα, προσπαθούμε να κάνουμε κάποιες κινήσεις για να γίνει η ΑΕΚ καλύτερη. Προσπαθούμε να διορθώσουμε την ομάδα, προσπαθούμε να την κάνουμε καλύτερη, έχουμε εντοπίσει τι πρέπει να κάνουμε για να γίνει η ΑΕΚ καλύτερη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…