Κεντρική Basket League Δέδας: «Η μεγάλη εβδομάδα για εμάς, είναι η επόμενη»

Δέδας: «Η μεγάλη εβδομάδα για εμάς, είναι η επόμενη»

Δέδας

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο τον Παναθηναϊκό για τη Basket League, ωστόσο ο Στέφανος Δέδας ισχυρίζεται ότι η επόμενη εβδομάδα είναι η πιο κρίσιμη για την ομάδα του.

«Έχουμε μπροστά μας τρεις σημαντικούς αγώνες, με πρώτο ματς αυτό με τον Παναθηναϊκό. Είναι γεγονός, ότι δεν βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση σε ό,τι αφορά στο ρόστερ και στη ψυχολογία μας. Έχουμε αρκετά προβλήματα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Να δείξουμε καλό πρόσωπο» δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ και συνέχισε:

«Όμως, η μεγάλη εβδομάδα για μας είναι η επόμενη, πριν τη διακοπή. Έχουμε τους αγώνες με Ρίγα και Λαύριο. Θέλουμε θετικά αποτελέσματα σε BCL και Ελλάδα, και σε συνδυασμό με την επιστροφή των τραυματιών και την ενίσχυση του ρόστερ, ν’ αλλάξουμε την εικόνα μας. Ήδη βρίσκονται κάποια παιδιά εδώ μαζί μας. Θα δούμε τι θα γίνει. Το βλέμμα μας συνεπώς στρέφεται προς πολλές κατευθύνσεις.

Πρέπει να βγούμε αλώβητοι, όσο αυτό είναι εφικτό, έως το επόμενο Σάββατο, απ’ αυτή τη διαδικασία, έτσι ώστε το διάστημα της διακοπής των πρωταθλημάτων να μαζευτούμε, να δουλέψουμε, και να παρουσιάσουμε από τον Δεκέμβριο την ΑΕΚ, που εμείς είχαμε προγραμματίσει, την ΑΕΚ που ξέρει και θέλει ο κόσμος της…»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός 97-77: Απόλυτη κυριαρχία των Ρώσων

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Μόσχα για να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ χωρίς τον ηγέτη του και α…