Κεντρική Basket League Χρυσικόπουλος: «Να γιορτάσουμε όπως αρμόζει στο Περιστέρι»

Χρυσικόπουλος: «Να γιορτάσουμε όπως αρμόζει στο Περιστέρι»

Περιστέρι, Χρυσικόπουλος

Το Περιστέρι υποδέχεται αύριο τον Ολυμπιακό σε έναν αγώνα που θέλει να γιορτάσει. Η ομάδα των δυτικών προαστίων κλείνει τα 50 χρόνια του και θέλει να δώσει πανηγυρικό κλίμα στο αυριανό ματς.

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Γεια σας φίλοι μου,

Η ομάδα μου, το Περιστέρι Vitabiotics, δείχνει σιγά-σιγά να βρίσκει τα πατήματα της και αυτό αποτυπώθηκε στα δυο τελευταία παιχνίδια μας για το ελληνικό πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και στο FIBA Europe Cup με την Τσμόκι Μινσκ.

Έτσι, δεν υπάρχει καλύτερο τεστ για εμάς από το να αναμετρηθούμε με μια από της καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες της Euroleague, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα αθλητική, με πολύ καλό μακρινό σουτ και αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για να πετύχουμε κάτι καλό, πρέπει να μην επιτρέψουμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό και δεύτερες ευκαιρίες από το καλό επιθετικό ριμπάουντ του Ολυμπιακού.

Αυτό το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία για τον σύλλογο, καθώς γιορτάζει τα 50 χρόνια ιστορίας του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει, η παρουσία του είναι πολύ σημαντική σε τέτοια ματς και εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα στο παρκέ από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό…»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία της 4ης αγωνιστικής με Ολυμπιακό & Προμηθέα

Η 4η αγωνιστική του Top-6 ξεκινά με τον αγώνα Ολυμπιακός – Προμηθέας. Ο Ολυμπιακός κ…