Κεντρική Διεθνή Χαραλαμπόπουλος: Παραμένει στην Ιταλία σε άλλη ομάδα;

Χαραλαμπόπουλος: Παραμένει στην Ιταλία σε άλλη ομάδα;

Χαραλαμπόπουλος

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, φέρεται να μένει στην Ιταλία αλλάζοντας ωστόσο ομάδα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το γνωστό αθλητικό μέσο, sportando, έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για τον παίκτη από έτερη ομάδα της μπασκετικής Serie A.

Σύμφωνα με το Ιταλικό ΜΜΕ η ομάδα από τη Lega Basket που ετοιμάζεται να αποκτήσει τον 24χρον άσο, είναι η Φορτιτούντο Μπολόνια. Πάντως ενδιαφέρον είχαν εκδηλώσει για τον Έλληνα φόργουορντ τόσο η ΑΕΚ, όσο και το Περιστέρι, ωστόσο η επιθυμία του παίκτη να μην επανακάμψει στα ελληνικά μπασκετικά δρώμενα έπαιξε μεγάλο ρόλο.

Αναλυτικά όσα λέει το δημοσίευμα στο οποίο εμπλέκεται ο Βασίλης Χαρλαμπόπουλος:

«Η Fortitudo Bologna δραστηριοποιείται στο μεταγραφικό παζάρι: ο Έλληνας παίκτης που φεύγει από τη Reyer Venezia θα μπορούσε να μείνει στην Ιταλία και να παίξει με τη φανέλα Effe του προπονητή Martino.

Ο Έλληνας φόργουορντ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, είναι γεννημένος το 1997 και μέχρι στιγμής ανήκει στην Umana Reyer Venezia. Όπως πληροφορήθηκε το Sportando, θα μπορούσε να αλλάξει ομάδα ενώ θα παραμείνει στην Ιταλία για να παίξει με τη φανέλα της Fortitudo Bologna».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…