Κεντρική Basket League Basket League: Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι των «αιωνίων» με τους «Δικέφαλους»

Basket League: Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι των «αιωνίων» με τους «Δικέφαλους»

Basket League

Πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 7η αγωνιστική της Basket League, με το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, να ξεχωρίζουν. Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να σηκώσουν κεφάλι, μετά και την νέα ήττα από την Ούνικς στο ΟΑΚΑ. Ακόμα, οι «ερυθρόλευκοι» υπέστησαν ήττα στο Καζάν από τη Ζενίτ, κάνοντας κακή εμφάνιση και θέλουν να αντιδράσουν απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά».  Το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, θα διεξαχθεί το Σάββατο 13/11 στις 20:00, ενώ ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ την Κυριακή στις 20:00.

Σε άλλα παιχνίδια, το Σάββατο 13/11, ο Ιωνικός υποδέχεται τον Προμηθέα. Τόσο οι Νικαιώτες, όσο και οι Πατρινοί, προέρχονται από μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες και μάλιστα οι φιλοξενούμενοι, θα έχουν στην άκρη του πάγκου τους τον Ηλία Ζούρο. Ο Έλληνας τεχνικός, θα κάνει ντεμπούτο και στην Ελλάδα μετά το Eurocup και θέλει η ομάδα του να αποδράσει με το πολύτιμο «διπλό» από την Νίκαια. το ματς θα διεξαχθεί στις 17:00 στο κλειστό του Πλάτωνα.

Ο Κολοσσός Ρόδου με ανεβασμένη την ψυχολογία του μετά και το διπλό κόντρα στην ΑΕΚ στο κλειστό των Λιοσίων, θα υποδεχθεί το πάντα ετοιμοπόλεμο και επικίνδυνο Λαύριο. Το ματς θα διεξαχθεί το Σάββατο 13/11 στις 17:00 στο κλειστό της Καλλιθέας Ρόδου.

Ο Άρης, στην 7η «στροφή» της Basket League, θα υποδεχθεί τον Ηρακλή των χιλίων προβλημάτων. Οι «κίτρινοι» προέρχονται από μεγάλη νίκη μέσα στην Πάτρα επί του Προμηθέα, με 82-62. Από την άλλη ο Ηρακλής, που θα έχει τον Κώστα Μέξα στον πάγκο του για πρώτη φορά, έχασε μέσα στο Ιβανώφειο από τον Απόλλωνα Πάτρας με 82-81. Αναμφίβολα είναι μια μεγάλη μάχη μεταξύ των Θεσσαλονικέων, με το βαθμολογικό κίνητρο να παίζει ιδιαίτερο ρόλο. Το ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή 14/11, στο Nick Gallis Hall στις 17:00.

Η Λάρισα υποδέχεται το Περιστέρι, με τις δυο ομάδες να θέλουν τη νίκη για ξεχωριστούς λόγους η κάθε μία. Η θεσσαλική ομάδα είχε ρεπό την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ το Περιστέρι, έχασε στην έδρα του από τον Ολυμπιακό με το ευρύ 93-67. Το ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή 14/11 στις 17:00,

Αναλυτικά η 7η αγωνιστική της Basket League:

Σάββατο 13/11

Κολοσσός Ρόδου-Λαύριο 17:00

Ιωνικός Νίκαιας-Προμηθέας 17:00

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 20:00

Κυριακή 14/11

Άρης-Ηρακλής 17:00

Λάρισα-Περιστέρι 17:00

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 20:00

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…