Κεντρική Basket League Basket League: Τα συλλυπητήρια των ΚΑΕ για τον Δημήτρη Καρβέλα

Basket League: Τα συλλυπητήρια των ΚΑΕ για τον Δημήτρη Καρβέλα

Καρβέλας, θάνατος

Οι ΚΑΕ που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Basket League, εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον θάνατο του Δημήτρη Καρβέλα. Ομάδες στις οποίες έχει εργαστεί και όχι μόνο.

Αναλυτικά:

ΠΑΟΚ

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco εκφράζει τη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Καρβέλα που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών και ύστερα από γενναία μάχη πολλών ετών με τον καρκίνο.

Ο εκλιπών αφιέρωσε τη ζωή του στο μπάσκετ, το οποίο υπηρέτησε από πολλές θέσεις.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Άρης

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Δημήτρη Καρβέλα, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών.

Ο εκλιπών υπηρέτησε το μπάσκετ για πολλές δεκαετίες από πολλά πόστα και η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο άθλημα. Ήταν μαχητής ως το τέλος.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Ολυμπιακός:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τη θλίψη της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Καρβέλα, που σήμερα (30/11) έφυγε από τη ζωή έπειτα από πολυετή και γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Όλα αυτά τα χρόνια ο Δημήτρης Καρβέλας υπήρξε πιστός στρατιώτης της πορτοκαλί μπάλας, την οποία και υπηρέτησε από πολλά και διαφορετικά πόστα. Υπήρξε μπασκετμπολίστας, προπονητής και μάνατζερ αρκετών ομάδων. Αξίζει να σημειωθεί πως για δύο σεζόν (1988-89 και 1989-90) ήταν βοηθός του Στιβ Γιατζόγλου στον Ολυμπιακό.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Κολοσσός:

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Καρβέλα, ο οποίος “έφυγε” σήμερα από τη ζωή, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Δημήτρης Καρβέλας εκτός από πρώην καλαθοσφαιριστής και προπονητής , διετέλεσε και τεχνικός διευθυντής σε συλλόγους ομάδων ενώ είχε προσφέρει τις υπηρεσίες του και στις Εθνικές Ομάδες μικρών ηλικιών.

Σύσσωμη η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels εύχεται στους οικείους του δύναμη και κουράγιο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

ΑΕΚ:

Η Διοίκηση της ΑΕΚ BC, το αγωνιστικό Τμήμα, και τα στελέχη της εκφράζουν την θλίψη τους  για την απώλεια. Ο εκλιπών πάλεψε γενναία επί σειρά ετών με τον καρκίνο.

Έδωσε αγώνες με την ΑΕΚ, στην οποία διετέλεσε σε διαφορετικές περιόδους Γενικός Αρχηγός και Τιμ Μάνατζερ, με περήφανες νίκες εντός και εκτός γηπέδων, σε κρίσιμες εποχές για την επιβίωση της «Βασίλισσας».

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει.

Καλό κατευόδιο, φίλε Δημήτρη

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία της 4ης αγωνιστικής με Ολυμπιακό & Προμηθέα

Η 4η αγωνιστική του Top-6 ξεκινά με τον αγώνα Ολυμπιακός – Προμηθέας. Ο Ολυμπιακός κ…