Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αταμάν: «Νιώθω ότι ξαναβρήκα την ομάδα μου»[vid]

Αταμάν: «Νιώθω ότι ξαναβρήκα την ομάδα μου»[vid]

Αταμάν

Ο Εργκίν Αταμάν είδε την ομάδα του να νικά Ολυμπιακό και Μονακό, σημειώνοντας 2/2 στη «διαβολοεβδομάδα». Μάλιστα η ομάδα του Τούρκου κόουτς, ανέβηκε στη 10η θέση της Euroleague, χτυπώντας για τα καλά την πόρτα της 8αδας και των πλέι οφ.

Η Εφές απέδωσε πολύ καλό μπάσκετ κατά διαστήματα. Ιδιαίτερα στο τέταρτο δεκάλεπτο με τον Ολυμπιακό, αλλά και σε όλο το ματς κόντρα στη Μονακό, τουρκική ομάδα έμοιαζε να βρίσκει τον εαυτό της, κάτι που ο προπονητής της δεν άφησε ασχολίαστο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά το Εφές-Μονακό:

«Ήταν μια εξαιρετική εβδομάδα για εμάς, γιατί βρήκαμε τους παίκτες μας και τον κόσμο μας στο γήπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί βρήκα την ομάδα μου. Αρχίσαμε να παίζουμε καλό μπάσκετ, να παλεύουμε για κάθε μπάλα και να αγωνιζόμαστε σαν ομάδα.

Επίσης, κόντρα στην Μονακό θα μπορούσαμε να βάλουμε πάνω από 100 πόντους, ίσως 110. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, ειδικά κόντρα στην άμυνα ζώνης της γαλλικής ομάδας. Δημιουργήσαμε τα ελεύθερα σουτ, αλλά αστοχήσαμε. Όμως, πήραμε μια καθαρή νίκη και όλοι έπαιξαν για το καλό της ομάδας. Αυτό είναι σπουδαίο.

Πιστεύω πως επιστρέψαμε σε μια κρίσιμη περίοδο της σεζόν. Όλοι απολαμβάνουν το μπάσκετ, όπως και πέρυσι. Παίζουμε ομαδικά και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…