Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αρμάνι Μιλάνο: Θα είναι ο Μπεντίλ ο αντι-Μήτογλου;

Αρμάνι Μιλάνο: Θα είναι ο Μπεντίλ ο αντι-Μήτογλου;

Μπεντίλ Αρμάνι φήμες

Σενάρια από την Ιταλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Αρμάνι Μιλάνο στο πρόσωπο του Μπεν Μπεντίλ. Ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στη Μπαχτσέσεχιρ και το FIBA Europe Cup.

Ο άλλοτε φόργουορντ των «πρασίνων» βρίσκεται στο στόχαστρο των Ιταλών, προκειμένου να καλύψει το κενό του Ντίνου Μήτογλου . Ο Έλληνας παίκτης θα μείνει εκτός παρκέ περίπου δυο μήνες αφήνοντας σημαντικό κενό στους ψηλούς της ομάδας του Μεσίνα. Έτσι τα Ιταλικά ραντάρ θέλουν τον Μπεν Μπεντίλ να καλύπτει αυτό το κενό.

Η λογική αυτής της κίνησης είναι διττή. Αφενός δε θα πάει στην Αρμάνι Μιλάνο κάποιος πρωταγωνιστής να «κλέψει» λεπτά από τον Μέλι. Έτσι θα μοιραστεί ο υπόλοιπος χρόνος στους ρολίστες της ομάδας με Μέλι και Ντατόμε να κυριαρχούν. Αφετέρου η αγορά δε δίνει πολύ ποιοτικότερες λύσεις αυτή την περίοδο, με τον Μπεντίλ να έχει εμπειρία από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μπάσκετ στην Ευρώπη.

Μέχρι στιγμής ο Μπεντίλ, έχει καταγράψει 4 συμμετοχές στο FIBA Europe Cup. Σε αυτά ματς σημείωσε 14.8 πόντους και 5.8 ριμπάουντ κατά μέσον όρο.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Euroleague: Ρεκόρ προσέλευσης κόσμου φέτος στη διοργάνωση

Τεράστια αύξηση φέτος με ρεκόρ προσέλευσης κόσμου στη Euroleague. Ο κόσμος φέτος γέμισε τα…