Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Η σωτήρια επέμβαση σε οπαδό και το “ευχαριστώ” στον κόσμο

Άρης: Η σωτήρια επέμβαση σε οπαδό και το “ευχαριστώ” στον κόσμο

kae aris jpg

Το Παλέ “πάγωσε” στην τελευταία περίοδο του αγώνα με τον Ηρακλή, όταν φίλος του Άρη έχασε τις αισθήσεις του. Τελικώς, όλα κύλησαν ομαλά, με την ΚΑΕ να αναφέρει:

“Μπροστά σε θέματα ζωής, όλα τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα. Φίλαθλοι, παίκτες, προπονητές, άπαντες πέρασαν μεγάλη δοκιμασία σήμερα (14/11) στον αγώνα με τον Ηρακλή, όταν φίλαθλος του ΑΡΗ κατέρρευσε στην κερκίδα.
👍 Χάρη στις προσπάθειες του σταφ του ΑΡΗ (Νίκος Κουκουλιάς, Λευτέρης Τσιλιγγόπουλος, Παναγιώτης – Αλέξανδρος Μπουτοβίνος, Θόδωρος Αλεξιάδης), αλλά και του φίλου της ομάδας μας, φυσικοθεραπευτή, Χριστόφορου Μουρατίδη, σήμερα στο «Nick Galis Hall» σώθηκε μια ζωή.
🙏 Τους ευχαριστούμε όλους!”.

Ακόμη, η ΚΑΕ Άρης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο, που δημιούργησε τρομερή ατμόσφαιρα. Αναλυτικά:

“Μερικές φορές οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν την αίσθηση που δίνει ο κόσμος του ΑΡΗ σε ένα από τα πιο ιστορικά γήπεδα της Ευρώπης.

Η παρουσία των φιλάθλων μας στον αγώνα με τον Ηρακλή είναι δύσκολο να αποτυπωθεί σε μερικές γραμμές. Εμείς απλά οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο του ΑΡΗ ο οποίος, χωρίς υπερβολή, «έσπρωξε» την ομάδα στη νίκη, σε ένα γεμάτο (στο όριο του επιτρεπτού, βάσει υγειονομικών πρωτοκόλλων) «Nick Galis Hall».

Περιμένουμε τους φιλάθλους μας και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, στον αγώνα με το Περιστέρι (5/12, 17:00), αλλά και στους υπόλοιπους, για να ζήσουμε περισσότερες χαρές.

Μαζί μπορούμε πολλά!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…