Κεντρική Basket League Αποκάλυψη: Στα όρια της χρεοκοπίας ιδιοκτήτης ΚΑΕ

Αποκάλυψη: Στα όρια της χρεοκοπίας ιδιοκτήτης ΚΑΕ

Χρεοκοπεί ιδιοκτήτης ΚΑΕ

Το πολύπαθο ελληνικό μπάσκετ αντέχει άλλον έναν κλυδωνισμό; Την απάντηση δεν τη γνωρίζουμε, αλλά ξέρουμε ότι ιδιοκτήτης ΚΑΕ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Τα επαγγελματικά ανοίγματα που έκανε δεν του βγήκαν, με αποτέλεσμα να είναι στα όρια της χρεοκοπίας. Αν δεν έχει χρεοκοπήσει ήδη…

Είναι πρόδηλο ότι δεν πρόκειται να γράψουμε ονόματα. Θα ήταν unfair από την πλευρά μας και δεν πρόκειται να το κάνουμε. Πριν αναφέρουμε το ρεπορτάζ, οφείλουμε να διευκρινίσουμε κάτι: Η όλη αναφορά ουδεμία σχέση έχει να κάνει με τον Βαγγέλη Τσάπα, ο οποίος εξακολουθεί να είναι άφαντος. Πρόκειται για άλλον παράγοντα, για εντελώς διαφορετική υπόθεση. Ανάμεσα στις δύο περιπτώσεις δεν υπάρχει σχέση, πέραν του ότι οι όποιες προσωπικές δυσκολίες, μετατρέπονται σε… ζόρια για το μπάσκετ συνολικά.

Όσον αφορά στο θέμα μας, ο εν λόγω ιδιοκτήτης είναι ιδιαιτέρως προβεβλημένος. Έχει διαδραματίσει ρόλο στο ελληνικό μπάσκετ. Κι αυτός προσωπικά, και η ομάδα της οποίας ηγείται. Αν επιβεβαιωθούν όσα ακούγονται, κυρίως από το εξωτερικό, θα υπάρξει έντονη ανησυχία. Το πρωτάθλημα της Α1 έχει 13 ομάδες και δεν περισσεύει καμία. Πόσο μάλλον αν υπάρξει θέμα με τη συγκεκριμένη ΚΑΕ.

Θύμα της καραντίνας

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ είναι πολύ σοβαρός επιχειρηματίας. Όπως πολλοί άλλοι, βρέθηκε σε δύσκολη θέση, λόγω της καραντίνας. Το «κλείσιμο» τον πέτυχε τη στιγμή που επένδυε. Δεν είναι δύσκολο να αντιληφθείτε τι συνέχεια. Ο ίδιος παλεύει να γυρίσει την κατάσταση και το ευχόμαστε.

Τα νέα που έρχονται από τον επιχειρηματικό κόσμο δεν είναι καλά. Κάποιοι (εκτός μπάσκετ) λένε ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. Ότι τα χρέη που σωρεύονται δεν γίνεται να καλυφθούν. Κάποιοι, μάλιστα, λένε ότι οι όποιες προσπάθειες είναι καταδικασμένες.

Εμείς ελπίζουμε για το καλύτερο. Πρώτα απ’ όλα για τον άνθρωπο, μετά για τους εργαζόμενους στην εταιρία του και τέλος για το ελληνικό μπάσκετ. Όπως και να ‘χει, αν σκάσει… κανόνι, θα υπάρξει ντόμινο εξελίξεων. Κρατήστε τις πληροφορίες, με την ευχή ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ να καταφέρει να βγει από τον λαβύρινθο…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Με κομβικές απουσίες κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Με τρεις σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ,…