Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: «Θέλουμε να βρίσκουμε πολλά ελεύθερα τρίποντα»

Αντετοκούνμπο: «Θέλουμε να βρίσκουμε πολλά ελεύθερα τρίποντα»

Αντετοκούνμπο

Οι Μπακς νίκησαν μέσα στη Νέα Υόρκη  με 112-100 και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αμέσως μετά το ματς αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του. Στο εν λόγω παιχνίδι, ο Κόνατον έβαλε 7/13 τρίποντα. Ο Έλληνας σταρ, είπε για το συμπαίκτη του, ότι η ομάδα του δίνει σουτ, καθώς έχει αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Για το τι πρέπει να κρατήσουν οι Μπακς: «Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με τον δικό μας τρόπο. Με το ένστικτο, να βρίσκουμε τον ελεύθερο συμπαίκτη μας. Αν είσαι ελεύθερος, σουτάρεις. Αυτό θέλουν οι Μπακς, να βρίσκουν πολλά ελεύθερα τρίποντα. Ξέρω ότι μαζί μου έχω αρκετούς παίκτες στο “ζωγραφιστό” και τους τραβάω μέσα, προσπαθώντας να βρω τον ελεύθερο συμπαίκτη. Βάλαμε πολλά τρίποντα»

Για τον Κόνατον: «Παίζει με αυτοπεποίθηση. Ευστοχεί σε πολλά σουτ και παίρνει πολλά σουτ. Συνήθως αφήνει μερικά σουτ, αλλά πλέον όταν του δίνουμε την μπάλα έχει αυτοπεποίθηση και σουτάρει. Είναι καλός από τα περσινά playoffs».

Για την προηγούμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο στο Ουισκόνσιν: «Νικούσαμε για 20, αλλά επέστρεψαν και μας νίκησαν με 20 πόντους διαφορά. Σίγουρα το σκεφτόμασταν. Παρακολουθήσαμε βίντεο, δεν μας άρεσε αυτό που έγινε και ήρθαμε σήμερα κουρασμένοι, αλλά ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε σε άμυνα και επίθεση. Ο Χιλ, ο Κόνατον, ο Χόλιντεϊ έβαλαν μεγάλα σουτ και πήραν σωστές αποφάσεις. Νιώθουμε όμορφα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…