Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ανακοινώθηκε το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά για ψώνια

Ανακοινώθηκε το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά για ψώνια

ωράριο

Ανακοινώθηκε το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για τα Χριστούγεννα – Αρνητικοί σε οποιοδήποτε έξτρα μέτρων οι έμποροι.

Όπως γράφουν τα dikaiologitika.gr, απορρίπτει την οποιαδήποτε συζήτηση για γενικευμένο lockdown ο εμπορικός κόσμος αναφέροντας ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό. «Δεν υπάρχουν τα χρήματα, ούτε η δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε ξανά αυτή την κατάσταση», δηλώνει ο προεδρος του εμπορικού συλλόγου Σταύρος Καφουνης, τονίζοντας ότι η αγορά είναι υποτονική μέχρι σήμερα και πως υπέστη μεγάλη ζημιά με την εφαρμογή των μέτρων για την επίδειξη rapid test από τους ανεμβολιαστους προκειμένου να μπουν στα καταστήματα.

Οι έμποροι περιμένουν την αυριανή και μεθαυριανή ημέρα «Black Friday» για να ανασάνουν και την εορταστική περίοδο που ξεκινά την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου όπου τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά από τις 11 έως τις 6 το απόγευμα.

Σύμφωνα το πρόγραμμα το λιανεμπόριο θα μείνει ανοιχτό την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και θα κλείσει το Σαββατοκύριακο 25-26/12 όπως και το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιανουαρίου. Επίσης την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 6 το απόγευμα και τις υπόλοιπες ημέρες έως τις 9 το βράδυ.

«Ελπίζουμε ότι θα φτάσουμε σε ένα επίπεδο του 80 – 90% σε σχέση με το 2019, δηλώνει ο κ. Καφούνης, υπογραμμίζοντας ότι τα «υγειονομικά πρωτόκολλα τηρούνται αυστηρά από όλους τους εμπόρους για αυτό και δεν έχει επιβληθεί ούτε ένα πρόστιμο σε καταστηματάρχη».

Αναλυτικά το ωράριο έχει ως εξής:

eortastiko35

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…