Κεντρική Β' Εθνική Αιγάλεω: Τίμησε τον Καλλινικίδη για την προσφορά του [vid]

Αιγάλεω: Τίμησε τον Καλλινικίδη για την προσφορά του [vid]

Καλλινικίδης Αιγάλεω

Το Αιγάλεω υποδέχθηκε τη Ν.Ε. Μεγαρίδος για την 4η αγωνιστική της Β’ Εθνικής. Το «Σίτυ» νίκησε τους Μεγαρείς με σκορ 77-72 παραμένοντας αήττητο. Παράλληλα πάτησε παρκέ και ο Φάνης Κούμπουρας που απουσίαζε περίπου 2 μήνες λόγω τραυματισμού.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι ιθύνοντες του Αιγάλεω,τίμησαν τον Αβραάμ Καλλινικίδη για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο. Ο νυν παίκτης της Μεγαρίδας, έχει αγωνιστεί συνολικά 15 σεζόν με τη φανέλα του «Σίτυ», κατακτώντας τίτλους και ανόδους κατηγοριών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιγάλεω:

«Πριν την έναρξη του αγώνα με τη Μεγαρίδα το Αιγάλεω τίμησε τον Αβραάμ Καλλινικίδη για τη πολυετή προσφορά του στο “σίτυ”, ο αρχηγός μας Μιχάλης Καρασταμάτης πρόσφερε μια ανθοδέσμη εκ μέρους όλης της διοίκησης αλλά και των φιλάθλων της ομάδας.
Ο Αβραάμ Καλλινικίδης το καλοκαίρι του ΄96 υπέγραψε στον Αιγάλεω Α.Ο. και συνέχισε μαζί του έως και 13 χρόνια αργότερα. Στο διάστημα αυτό κατάκτησε έναν τίτλο Α΄Αθηνών (1997), 2 τίτλους Γ΄Εθνικής (1999 και 2001), ένα τίτλο Β΄Εθνικής (2004) και μια άνοδο σαν δευτεραθλητής της Α2 (2006), για την Α1 Ανδρών ΕΣΑΚΕ.
Οδήγησε την ομάδα του Αιγάλεω -σαν αρχηγός της- και στην Α1, για μια τριετία, κερδίζοντας την ένατη θέση στην κατάταξη, το 2008. Τον Αύγουστο του 2017 ο Καλλινικίδης επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε, κατακτώντας δυο πρωταθλήματα (Α΄ ΕΣΚΑ και Γ΄ Εθνική) και ένα κύπελλο ΕΣΚΑ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Νίκη Βόλου: Τέλος ο Γκουγκουτούδης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Νίκης Βόλου και Παναγιώτη Γκουγκουτούδη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη …