Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Αιχμές Κασιμίρο: «Δεν έφυγα για αγωνιστικούς λόγους»

Αιχμές Κασιμίρο: «Δεν έφυγα για αγωνιστικούς λόγους»

Κασιμίρο

Ο Λουίς Κασιμίρο έκανε δηλώσεις στη Mundo Deportivo, αμέσως μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Προμηθέα. Ο Ισπανός κόουτς, τόνισε ότι δεν έφυγε από την ομάδα της Πάτρας για αγωνιστικούς λόγους.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός, υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας με το κλαμπ και οι λόγοι απόλυσής του δεν έχουν να κάνουν με αθλητικά κριτήρια. Ωστόσο υποστήριξε ότι ο Προμηθέας αν και έχει μικρό μπάτζετ, κάνει σωστή δουλειά στις ακαδημίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουίς Κασιμίρο:

«Μου προκάλεσε έκπληξη γιατί παίξαμε στον τελικό του Σούπερ Καπ και ήμασταν δεύτεροι στο πρωτάθλημα. Στο Eurocup χάσαμε δύσκολα από Βαλένθια και Γκραν Κανάρια και δεν ήμασταν καλοί στην Γαλλία. Οι λόγοι δεν είναι αθλητικοί, υπάρχουν τομείς στους οποίους έχουμε διαφορετικά κριτήρια με το κλαμπ και δεν είμαι ένας προπονητής που επηρεάζεται. Είναι η πρώτη φορά που απολύομαι από ομάδα σε καλή κατάσταση».

«Δεν μπλέχτηκαν ποτέ στην δουλειά μου, αλλά τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιδιωτική σφαίρα της σχέσης μου με το κλαμπ. Δεν θέλω να κοιτάω πίσω, δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Ήταν σαν μία παθιασμένη αγάπη: Στην αρχή έκαναν τα πάντα για να με πείσουν, αλλά τώρα δεν υπάρχει κάτι άλλο».

Για το μπάτζετ και τους στόχους, ανέφερε: «Δεν μου έδωσαν ξεκάθαρη κατεύθυνση. Μου είπαν απλά “θέλουμε να βελτιωθούμε”. Ήξερα ότι ήθελαν να «κυνηγήσουν» το Eurocup. Όσο για το μπάτζετ; Μιλάμε για 1.200.000 ευρώ, που είναι περίπου στον μέσο όρο στην Ελλάδα. Το κλαμπ δεν έχει πολλά χρήματα, αλλά κάνει σωστά την δουλειά και έχει δώσει έμφαση στις ακαδημίες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…