Κεντρική Basket League ΑΕΚ: Δεν παίζει με Παναθηναϊκό ο Πετρόπουλος

ΑΕΚ: Δεν παίζει με Παναθηναϊκό ο Πετρόπουλος

Πετρόπουλος, ΑΕΚ

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος δεν θα αγωνιστεί στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκός, καθώς όπως ανέφερε ο ίδιος στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο παίκτης αποκόμισε μια θλάση στο ματς με τον Κολοσσό και ακολουθεί θεραπεία. Ωστόσο, αναφέρθηκε στο αυριανό ματς και στο τι θα πρέπει να περιμένει ο κόσμος της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Καλησπέρα σε όλους…

Τα πράγματα δεν κύλησαν, όπως θα θέλαμε την προηγούμενη αγωνιστική, όπου ηττηθήκαμε από τον Κολοσσό στην έδρα μας. Καταλαβαίνω πόσο στενάχωρο είναι όλοι αυτό για τον κόσμο μας.

Δυστυχώς, οι απουσίες που αντιμετωπίζουμε έχουν γκρεμίσει τις ισορροπίες που είχαμε ως σύνολο, και πρέπει να το διαχειριστούμε καλύτερα, καθώς ακολουθεί ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η αρχή γίνεται αύριο στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Γνωρίζουμε τι (θα) περιμένουμε στο αυριανό ματς.

Ο Παναθηναϊκός απαρτίζεται από ένα πολύ δυνατό σύνολο παικτών, οι οποίοι αν βρεθούν σε καλή μέρα μπορούν κερδίσουν τον οποιονδήποτε και θα χρειαστεί η απαιτούμενη σοβαρότητα ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αντιπάλου. Tους σεβόμαστε όλους, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν.

Δυστυχώς, από την πλευρά μου, δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου αύριο, καθώς ταλαιπωρούμαι από θλάση που αποκόμισα από το ματς με τον Κολοσσό, ωστόσο, ακολουθώ θεραπεία και ανυπομονώ να επιστρέψω».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…