Κεντρική Β' Εθνική Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου: Το μήνυμα του για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών [vid]

Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου: Το μήνυμα του για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών [vid]

Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου

Ο Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου με μια ανακοίνωση και ένα βίντεο, τίμησε την ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Η ομάδα της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών, σημειώνει ότι η βία κατά των γυναικών είναι η πιο συχνή παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου:

«Σύμφωνα με δημοσιεύσεις της UNICEF, η βία κατά των γυναικών και των κοριτσιών είναι η πιο κοινή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων παγκοσμίως, ενώ σύμφωνα με μια έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας, τουλάχιστον μία στις τρεις γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο θα υποστεί βία σε κάποιο σημείο της ζωής της. Τα τελευταία χρόνια, δυστυχώς, στην Ελλάδα βλέπουμε οι γυναίκες να γίνονται ολοένα και συχνότερα στόχος ψυχολογικής, σωματικής ή και σεξουαλικής βίας κάτι που μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει.

Ο Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου έχει αποδείξει ότι είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός σύλλογος. Σήμερα (25 Νοεμβρίου) που είναι η Διεθνής Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, ο Α.Ο.Π.Φ. παίρνει θέση και φωνάζει προς όλες τις κατευθύνσεις, να μπει ένα τέλος στη βία καθ’ οιονδήποτε τρόπο κατά των γυναικών. Ήρθε η στιγμή να τελειώσουν όλες αυτές οι… «κραυγές στη σιωπή» και όλη μαζί η κοινωνία, ενωμένη να προστατέψει τα θύματα».

Το βίντεο του Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Β΄Εθνική: Οι 10 πρώτοι σκόρερ του 2ου ομίλου

Ο Αλέξης Κυρίτσης δεν έχει αντίπαλο όσον αφορά το σκοράρισμα στον 2ο όμιλο της Β΄Εθνικής. …