Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Εθνική ανδρών: Αναχώρηση για Νιουκάστλ

Εθνική ανδρών: Αναχώρηση για Νιουκάστλ

Εθνική ανδρών

Για το Νιουκάστλ και τον πρώτο αγώνα της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 αναχωρεί με πτήση τσάρτερ στις 17.00 η Εθνική Ανδρών. Από την αποστολή έμεινε εκτός ο Γιάννης Κουζέλογλου ενώ ο Λεωνίδας Κασελάκης θα συναντήσει την ομάδα στην επιστροφή της από τη Μεγάλη Βρετανία, στη Θεσσαλονίκη, όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τη Λευκορωσία.

Στη συμπρωτεύουσα αναμένεται να συναντήσει την αποστολή και ο προπονητής της Εθνικής, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος είναι σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού και στον αυριανό αγώνα την ομάδα θα καθοδηγήσει ο Σάββας Καμπερίδης.

Στη σημερινή προπόνηση έδωσε το «παρών» και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, ο οποίος θα είναι κοντά στην ομάδα και στους δύο αγώνες και είχε μια σύντομη συνομιλία με τους προπονητές και τους παίκτες, εκφράζοντας την περηφάνιά του για την Εθνική ομάδα, τη στήριξή του στην σημαντική προσπάθεια που αρχίζουν και την εμπιστοσύνη του για την αίσια έκβασή της.

Την αποστολή αποτελούν οι: Δημήτρης Αγραβάνης, Βασίλης Καββαδάς, Δημήτρης Κατσίβελης, Χάρης Γιαννόπουλος, Λίνος Χρυσικόπουλος, Χρήστος Σαλούστρος, Νίκος Γκίκας, Μιχάλης Λούντζης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Χουγκάζ, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Κωστής Γόντικας.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…