Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Ζαλγκίρις – Μπάγερν 73-75: Μεγάλη ανατροπή και νίκη για την Μπάγερν

Ζαλγκίρις – Μπάγερν 73-75: Μεγάλη ανατροπή και νίκη για την Μπάγερν

hunter 820x490 1 jpg

Η Ζαλγκίρις αντιμετώπισε την Μπάγερν Μονάχου στη Λιθουανία και οι Γερμανοί με σκορ 73-75 σε μία αναμέτρηση που ήταν αμφίρροπη….

Μεγάλη νίκη για την Μπάγερν Μονάχου, η οποία κέρδισε στη Λιθουανία με 73-75 την Ζαλγκίρις.

Σπουδαία εμφάνιση έκανε ο Λούσιτς, ο οποίος πέτυχε 17 πόντους, ενώ από πλευράς Λιθουανών ο Λεκαβίτσιους ήταν συγκλονιστικός, ο οποίος και εκείνος με την σειρά του πέτυχε 17 πόντους.

Το παιχνίδι:

Η Ζαλγκίρις μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση, σε σχέση με την Γερμανική ομάδα. Η αναμέτρηση ξεκίνησε ντέρμπι με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκόρ. Η Μπάγερν δεν άφηνε τους Λιθουανούς  να ξεφύγουν, με τους Βαυαρούς να κρατάνε τη διαφορά χαμηλά και στο -2 (13-11). Από εκείνο το σημείο και μετά όμως η Ζαλγκίρις πάτησε γκάζι και ανέβασε την διαφορά στο +11 (24-13), αποτέλεσμα που έκλεισε και την 1η περίοδο.

Στην 2η περίοδο η Ζαλγκίρις μπήκε πάλι με πατημένο το γκάζι και κρατούσε την διαφορά σε διψήφια επίπεδα +13 (30-17).  Η κατάσταση δεν άλλαξε ιδιαίτερα με τους γηπεδούχους να οδηγάνε το παιχνίδι εκεί που θέλουν. Μέσα από πολύ πιεστική άμυνα τελείωσαν την 2η περίοδο στο +12 (39-27).

Στην 3η περίοδο και στο 2ο ημίχρονο πλέον η κατάσταση έδειχνε να άλλαζε. Η Μπάγερν μπήκε καλύτερα, πατούσε καλύτερα και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της. Η διαφορά μειώθηκε σημαντικό και έφτασε σε απόσταση αναπνοής. Από το -13 που έχανε κατάφερε και το πήγε στο -3 (50-47). Η 3η περίοδος ολοκληρώθηκε με 55-52.

Στη τελευταία στροφή της αναμέτρησης η Μπάγερν κατάφερε και έκανε μία μεγάλη ανατροπή και πέρασε μπροστά με +1 (66-67). Ακόμα ένα παιχνίδι που η Ζαλγκίρις ενώ ξεκινάει καλά, στο τέλος τα χάνει και παιχνίδια που θεωρητικά τα είχε υπό έλεγχο.  Η Μπάγερν συνέχισε και πάρα την πίεση από την Ζαλγκίρις ήταν μπροστά στο τέλος και οδηγούσε την αναμέτρηση με +3 (71-74). Νικήτρια έφυγε η Γερμανική ομάδα με 73-73 με την Ζαλγκίρις να υποπίπτει σε ακόμα μία ήττα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…